Saksalainen muslimi-isä on tunnustanut kuristaneensa oman tyttärensä kuoliaaksi tämän jäätyä kiinni kondomien varastamisesta viime tammikuussa.
Asiaa puidaan Darmstadtin tuomioistuimessa. Syyttäjän mukaan 19-vuotias Lareeb Khan tapettiin hänen äitinsä ja isänsä toimesta, tytön nukkuessa. Veriteon jälkeen Asadullah ja hänen vaimonsa Shazia olivat pukeneet vaatteet tyttärensä päälle, jonka jälkeen he olivat laittaneet hänet rullatuoliin, jotta saivat kuljetettua hänet autoon huomaamattomasti. Lopulta he jättivät ruumiin metsään ja vierittivät sen jyrkänteeltä alas.
Muslimi-isä
Tuomioistuimen mukaan isä oli raivostunut tyttärelleen nähtyään poliisin lausunnon, jossa kerrottiin tytön jääneen kiinni kondomien varastamisesta hänelle ja poikaystävälleen. Vanhemmat eivät hyväksyneet Lareebin poikaystävää, koska hänelle haluttiin järjestetty avioliitto.
shazia khan
Uhrin äiti kertoi oikeudessa olevansa täysin aviomiehensä komennossa ja olleensa liian heikko pysäyttääkseen miestään tappamasta Lareebia. Äidin kertomus teilattiin, sillä pariskunnan nuorempi tytär Nida kieltäytyi puolustamasta äitiään oikeudessa. Nida kertoi äidin myös olevan yhtä jyrkkä kuin heidän isänsäkin, sekä pahoinpidelleen molempia tyttäriä sekä fyysisesti että henkisesti. Murha-iltana Nida oli lähetetty pois kotoa sukulaisten luo.
Nida kertoi oman mielipiteensä oikeudenkäynnissä.
– Äitiäni ei tukahdutettu. Hän sai tehdä mitä itse halusi. Hänellä oli tapana lyödä minua kepillä. Me emme koskaan saaneet puhua hänen [Lareebin] poikaystävästä. Isäni sanoi, että siskoni pitäisi olla pakotetussa avioliitossa Pakistanissa.
Oikeudenkäynti jatkuu edelleen.