Kohujulkkis Antti Kurhinen on hämmentänyt suositun Facebook-ryhmän keskustelijoita ”heittämällä läppää” vaginahieronnasta. Kurhinen mainitsi Mutsit vs Faijat (sensuroimaton) K18 -ryhmän keskustelussa antaneensa Kelan pääjohtajalle vaginahieronnan ja että tämä olisi sen jälkeen sanonut, että vaginahironta on ”ehdottomatsi otettava kansanhoidoksi”.
Kurhisen huumoriksi tarkoitetut kommentit otettiin todesta ja ne johtivat astetta vakavampiin seuraamuksiin. Kurhinen kirjoittaa tapahtuneesta blogissaan.
– Nyt kelan lakimies on ottanut muhun yhteyttä asian tiimoilta ja pyysi lopettamaan tämän kaiken. Olin ällistynyt, että tämä juttu meni tähän. Ei ollut todellakaan tarkoitus että menis tähän!
Kurhinen pyytää anteeksi huumorimielessä kirjoittamiaan kommentteja.
– Haluankin nyt oikoa muutaman väärin ymmärretyn asian ja todeta, että en ole hieronut Kelan pääjohtajaa millään tavalla, enkä edes tunne henkilökohtaisesti Kelan pääjohtajaa. Juttu oli läppää, mutta se ei vie sitä tosiasiaa, että siitä on tehty tommoinen juttu, joka on lähtenyt levii ja on antanut vääränlaista kuvaa tilanteesta. Täten minä Antti Kurhinen, pyydän nöyrästi anteeksi Kelan pääjohtajalta minun tyhmiä kommenttejani, jotka oli huumorimielessä kirjoitettu. Tämä ei toistu.
Kurhinen kertoo samassa blogikirjoituksessa myös rakkaan vaarinsa poismenosta sekä muista mieltään askarruttavista asioista, kuten haustaan venäläiseen jo ennakkoon suurta kohua herättäneeseen realitysarjaan, jossa aivan kaikki on sallittua – jopa raiskaukset ja murhat. 20
Lue koko kirjoitus Antti Kurhisen kotisivuilta!