Ympäristöystävällisen sähköllä toimivan Tesla-taksin tilaava asiakas saa Helsingissä kuljettajakseen vaginakeisarina tunnetun tosi-tv-tähti Antti Kurhisen.

Kurhisen seuran lisäksi asiakas voi halutessaan myös valita julkkiskuljettajansa ylle pikkutuhman asun.

Mistä ajatus omasta taksista sai alkunsa, Antti Kurhinen?

– Ajatus tuli siitä, kun liikenneministeri Anne Berner aikoinaan rupesi ajamaan kohuttua taksiliikennelakia. Kun se vihdoin meni läpi ja tuli voimaan tänä kesänä lopullisesti, päätin että kokeilen siipiäni tällä saralla. Kiitos kuuluu ministeri Anne Bernerille! Myös vahva osaaminen isältä, joka on ollut taksikuljettajana viimeiset 15 vuotta, on työntänyt eteenpäin tälle alalle.

– Käytän omaa julkisuuskuvaani taksitoiminnassa hyväkseni. Suurin osa suomalaisista tuntee minut julkisuudesta ja juuri siksi moni haluaa saada kuljettajakseen juuri minut, monessa liemessä keitetyn Antti Kurhisen!

Miten päädyit Teslaan?

– Olin viime talvena New Yorkissa ja tuttuni oli juuri ostanut Teslan. Heti kun istuin kyytiin, olin ihan myyty! Auton toiminnot yhdistettynä äärimmäiseen tehoon saivat minut melkein orgasmin partaalle. Testailin Teslaa kolme päivää ja siinä se oli, unelma-autoni!

– Teslassa ei tarvitse vaihtaa öljyjä, vaihdelaatikkoa tai monia muita osia mitä normiautossa pitää. Kaiken lisäksi Tesla on ympäristöystävällinen, koska se toimii sähköllä ja olen sillä kannalla, että meidän pitää suojella meidän luontoa.

– Kun vihdoin yrityksen perustamisen aika tuli, otin lainaa pankista ja hain itse Teslan Hollannista, koska ne ovat siellä Suomea edullisempia. Nyt olen virallisesti Helsingin ensimmäinen Tesla-taksi ja todella ylpeä siitä!

Milla alueella operoit?

– Pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa myös noin 300 kilometrin säteellä Helsingistä. Täytyy muistaa, että kyseessä on sähköauto, joten latauspisteitä pitää löytyä matkan varrella.

Miten suhtaudut asiakkaiden rohkeisiin ehdotuksiin?

– Tuhmiin ehdotuksiin tulen suhtautumaan huumorilla ja ammattitaidolla. Kaikilla meillä on tuhmia ajatuksia ja mikä sen parempaa kuin että niitä voi jakaa ammattitaitoisen ja tuhmia juttuja rakastavan taksinkuljettajan kanssa!

Mitä ovat Keisari Kurhisen Kyytien lisäpalvelut?

– Minun kanssani voi sopia vaikka siitä, että tulen ajon jälkeen asiakkaan kotiin nauttimaan kupin kuumaa ja kertomaan iltasadun ennen nukkumaanmenoa. Vastaan kaikkiin asiakkaan pyyntöihin, kunhan hinnasta sovitaan, toki lain puitteissa. Tietysti joku raja minullakin on palveluiden suhteen. Sanon asiakkaalle kohteliaasti ja suoraan, jos joku pyyntö menee omieni rajojeni yli.

– Toimintani slogan on ”Saatat tulla jo ennen kuin olet perillä!”

Olet tunnettu kovana juhlijana. Miten käy oman bilettämisen nyt?

– Olen kohta 35-vuotias ja voin rehellisesti sanoa, että olen elämässäni niin paljon bilettänyt ja nähnyt kaikkea sillä saralla, että mikään ei enää yllätä. Into on hiipunut ylenpalttisesta juhlimisesta. Tietenkin minäkin olen vain ihminen, joten kun lakisääteisiä vapaapäiviä joskus pidän, niin varmasti tulen joskus käymään bileissäkin!

Keisari Kurhisen taksikyydeistä lisää tietoa taksipalvelun verkkosivuilla.

Kuva: Keisari Kurhisen kyydit