Jocelyn Savagen vanhemmat järjestivät lehdistötilaisuuden, jossa he väittivät r&b-laulaja R. Kellyn pitävän heidän tytärtään vankina. Savage, 21, astui kuitenkin nopeasti Kellyn tueksi sanoen olevansa turvassa ja voivansa hyvin. Hän halusi kumota väitteet, joiden mukaan laulaja oli aivopessyt hänet.
Savagen vanhemmat väittivät useiden nuorten naisten joutuneen 50-vuotiaan laulajan uhreiksi viime vuosina. He uskovat naisten olevan Kellyn seksiorjia ja osa miehen muodostamaa kulttia. Huolestuneet vanhemmat kertoivat, etteivät ole puhuneet tyttärelleen kuukausiin.
Savage itse kertoi medialle, ettei Kelly pidä häntä vankinaan. Nuori nainen kuitenkin kieltäytyi vastaamasta kysymykseen, saako hän tulla ja mennä niin kuin haluaa.
Kolme naista, jotka kuuluivat aiemmin Kellyn sisäpiiriin, vahvistivat Savagen vanhempien väitteet. He kertoivat Kellyn pakottaneen heidät noudattamaan sääntöjään. Naisten oli pyydettävä laulajalta lupa muun muassa vessakäynteihin ja syömiseen. Naiset kertoivat, että heidän oli myös suoritettava keskenään seksiakteja, jotka Kelly videoi.
Jocelyn Savagen äiti kertoo tytön tavanneen R. Kellyn ensimmäisen kerran vuonna 2015, kun tämä kutsuttiin laulajan konsertin jälkeen takalavalle. Äiti kertoi ajatelleensa, että tytär voi hyvin tavata tähden hänen itse ollessa paikalla.
Kelly on aiemmin ollut syytettynä lapsipornosta. Kellyn myös kerrotaan menneen naimisiin laulaja Aaliyahin kanssa tämän ollessa vasta 15-vuotias. Avioliitto tosin mitätöitiin laulajattaren nuoren iän vuoksi.
Kelly kertoi edustajansa välityksellä kieltävänsä kaikki häneen kohdistetut syytteet.

Lähde: DailyMail