helena-reet-ennet-3
Skandinavian puhutuin bloggari ja viihdejournalisti Helena-Reet Ennet, jolla on yli 2 miljoonaa Twitter-seuraajaa OHMYGOSSIP-sivustoillaan, kertoi Metropoli.netille matkustavansa perheensä kanssa Ruotsiin juhlimaan prinssi Carl Philipin ja Sofia Hellqvistin häitä.
– Ruotsin prinssi Carl Philip (36) ja hänen superseksikäs tuleva vaimonsa Sofia Hellqvist (30) vihitään 13. kesäkuuta. Juhlin heidän häitään perheeni kanssa Ruotsissa! Menemme Ruotsiin 9. kesäkuuta. Olen niin iloinen, että he löysivät toisensa ja pitävät rakkautensa tuoreena niin monien vuosien ja vaikeuksien jälkeen. Toivon, että Carlin sisaret ja kuninkaallinen perhe ottavat vihdoin Sophian oikeaksi perheenjäsenekseen.
– Kaikki tietävät, että Sofia oli tarjoilijatar, entinen glamour-malli (Hellqvist voitti miestenlehti Slitz:n Miss Slitz kilpailun vuonna 2004 ) ja tosi-tv-kilpalija (Paratiisihotelli), ja tämän vuoksi häntä on yritetty lannistaa.
– Mielestäni se ei ole kovin mukavaa. Me kaikki muutumme ajan mittaan. Ja… Sophiasta puheenollen, mielestäni kaikki ovat vain kateellisia, todella kateellisia. Hän on niin kaunis sisältä ja ulkoa ja… hän on Ruotsin prinssin tyttöystävä! Ihmiset, jotka puhuvat hänestä pahaa ovat vain kateellisia. Koska heillä ei ole mitään parempaa sanottavaa, he alkavat kaivaa hänen menneisyyttään… ja mielestäni hänen menneisyytensä ei ole ollenkaan paha!! Mitä pahaa on osallistumisessa tv-ohjelmaan? Mitä pahaa on olla kaunis ja tulla nähdyksi bikineissä? Toivon heille todellakin onnea! He ansaitsevat sen!
Tunnettuja 13. kesäkuuta juhlittuja häitä:
1525 – Martti Luther meni naimisiin Katharina von Boran kanssa, vastoin Rooman katolisen kirkon pappien ja nunnien selibaattikäskyä.
1625 – Englannin kuningas Kaarle I meni naimisiin Ranskan prinsessa Henrietten kanssa.
2013 – Malli ja näyttelijä Joanna Krupa (34) meni naimisiin Romain Zagon kanssa Etelä-Kaliforniassa.