13-vuotias tyttö pakotettiin vaihtamaan vaatteita kesken koulupäivän, sillä hänen asunsa häiritsi poikia

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuvan Demetra Alarconin, 13, isä Tony kävi taisteluun tyttärensä koulun pukeutumissääntöjä vastaan sen jälkeen, kun tyttö pakotettiin vaihtamaan asunsa kaksi kertaa koulupäivän aikana.
Elokuussa Demetra oli pukeutunut lyhytlahkeiseen shortsiasuun, kun opettaja otti hänet sivuun luokasta kertoakseen hänelle, että hänen asunsa oli liian paljastava ja häiritsi luokan poikia. Tony toi tyttärelleen kouluun uuden asun, joka koostui hihattomasta topista ja shortseista. Myös uusi asu oli liian paljastava, sillä koulun pukeutumiskoodi vaati shortseihin vähintään kymmenen sentin sisäsauman.
– Minulle kerrottiin, että shortsit olivat sopimattomat. Minun oli palattava autooni, missä oli onneksi legginsit hätävarana, Tony kertoi.
Elokuussa lämpötilat Kaliforniassa olivat korkeat, joten Tonyn mielestä tytöille asetetut asuvaatimukset eivät olleet reiluja. Nyt hän yrittää saada muutoksen koulun pukeutumissääntöihin.
– Koulussa on pukeutumissäännöt, joissa mainitaan erikseen vaatekappaleita. Useimmat mainitut vaatteet ovat naisten vaatteita, kuten niskalenkkitopit ja naruolkaimet, Tony totesi.
Tony kertoi, että hänellä ja hänen vaimollaan on omat keinonsa lasten asukokonaisuuksien sopivuuden varmistamiseen. Asujen tulee peittää ”etu- ja takaosa” kaikissa asennoissa, kuten istuessa ja varpaita kurotellessa.
– Meillä on oltava pukukoodit, jotka ovat reiluja ja järkeviä, ja jotka eivät aiheuta heille henkisiä ongelmia – ne eivät saa laittaa heitä kyseenalaistamaan kehojaan tai tuntemaan itseään seksisymboleiksi 13-vuotiaana. Sillä sitä he eivät ole. He ovat vain lapsia, Tony lisäsi.
Koulussa aiotaan keskustella siitä, tehdäänkö pukeutumissääntöihin muutoksia. Koulun edustaja Diana G. Abbati julkaisi lausunnon pukukoodista.
– Oppilaiden odotetaan pukeutuvan vaatteisiin, jotka ovat sopivia koulutoimiin, joihin he osallistuvat, lausunnossa sanottiin.
Katso videolta, millaiset olivat Demetran sopimattomina pidetyt asukokonaisuudet.

Lähde: Daily Mail


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.