Aikuisviihdetähdet paljastavat, millaisista esileikeistä he pitävät – video

Wood Rocket -nimisellä YouTube-kanavalla julkaistulla videolla kysellään aikuisviihdetähdiltä heidän suosikki-esileikeistään.
Yksi naisista kertoo, että tykkää siitä, kun mies tulee halailemaan sekä suukottelemaan ja etenee hitaasti, eikä työnnä sormiaan heti vaginaan. Toinen puolestaan kertoo pitävänsä siitä, että hänen mielentilansa on saatu oikealle tasolle ennen kuin aletaan fyysiseen esileikkiin.
Eräs naisista kertoo pitävänsä kunnon suutelusta, eikä mistään pienestä pussailusta, kun taas toinen tykkää kiusoittelusta kosketusten kera. Yksi kertoo pitävänsä todella siitä, kun mies sormettaa ja jos hän on oikein kiihottunut, niin mies voi työntää nyrkkinsä hänen sisäänsä.
Yksi naisista kertoo tykkäävänsä jalkahieronnasta, kun toinen haluaa, että mies työntää kasvonsa hänen peppuun. Eräs naisista kertoo rakastavansa sitä, kun mies osaa nuolla. Yksi heistä puolestaan nauttii siitä, että hänen nänneillään leikitellään ja sama nainen on myös innostunut sitomisleikeistä.
Muutama naisista innostuu myös likaisista puheista ja viimeinen heistä kertoo yllättäen tykkäävänsä siitä, kun hänen kotinsa on siivottu puhtaaksi!
Katso alta video pornotähtien suosituimmista esileikeistä!

Kuva: YouTube


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.