Yhdysvaltalaista äitiä syytetään siitä, että hän laittoi poikansa käden kuumalle hellalle rangaistuksena. Miriam Rebodello, 29, puolustautui sanomalla, että hänen 6-vuotias poikansa oli kuriton, eivätkä muut rangaistukset tehonneet. Nainen pidätettiin lapsen pahoinpitelystä.
Rebodello kertoi julman rangaistuksen johtuneen siitä, että pojan koulun työntekijä oli kertonut tämän lyövän luokkatovereitaan.
– Poikani on niin kuriton, että hän jopa tappoi eläimen. Mitä minun pitäisi tehdä? Pysyä kotona tekemättä mitään pojalleni? Rebodello ihmetteli.
Nainen pelkäsi, että hänen pojastaan kasvaisi rikollinen, jos hän ei alkaisi kurittaa tätä.
Tuomari totesi Kolumbiasta kotoisin olevalle Rebodellolle, ettei lapsen vahingoittaminen ole hyväksyttävä kasvatuskeino.
– Ehkä Kolumbiassa on hyväksyttävää ottaa lapsi ja laittaa hänen kätensä hellalle, mutta Yhdysvalloissa se ei ole, tuomari sanoi.
Rebodellon poika otettiin tapauksen jälkeen huostaan.
Rebodello vapautettiin takuita vastaan, ja hän jatkoi toimintansa puolustamista ulkona odottaneelle lehdistölle. Videolla nainen sanoo muun muassa, että Yhdysvalloissa aseiden saaminen on niin helppoa, että nuoretkin lapset päätyvät kouluun aseiden kanssa.

Lähde: NY Post
Video: YouTube / CBS Miami