Kireän taloustilanteen vuoksi moni ulkomaanreissu jää tänä vuonna tekemättä. Onneksi paljon suurempia nautintoja voi löytää paljon lähempää. Lempi on lama-ajan luksusta parhaimmillaan. Sultan Adventures tarjoaa eksoottisia uusia kokemuksia ja mahdollistaa pienen lisäkipinän iskemisen kotipuolessa.
Brändiuudistuksen myötä kansallinen klassikkokondomi Sultan ryhtyy rohkaisemaan suomalaisia makuuhuonevetoiseen omatoimiseikkailuun kieli poskessa. Promootiovideollaan Sultan Adventures ehdottaa Krisse Salmisen suulla syventymistä päiväntasaajan eteläpuolisiin viidakoihin, koskemattomien takamaiden koluamista sekä korkeimpien huippujen tavoittelua. Sultan Adventuresin salaperäisiin yllätysseikkailupaketteihin voi tutustua muun muassa Facebookissa, jossa on tarjolla myös palkintoja.
Tarvittavat varusteet löytyvät luonnollisesti seikkailijan mielikuvituksen lisäksi Sultan-tuoteperheestä sekä lukuisista RFSU:n muista tuotteista, joihin tutustuminen jo itsessään on ikimuistoinen retki. Alkuun pääsee uudella Sultan Ultra Thin -kondomilla. Retken luistavuuden takaa Ultra Glide -liukuvoide.
Mielikuvituksellisista seikkailupaketeista vauhtia myös parisuhteeseen
Kondomit liitetään usein sinkkujen edesottamuksiin, mutta mielikuvituksen siivillä liihottava Sultan Adventures kannustaa ihmisiä keksimään ja ehdottamaan toisilleen uusia seikkailuja myös pidemmissä parisuhteissa.
– Seksi on yllättävän usein ujostelun aihe parisuhteessa. Omat haaveet voivat jäädä turhaan toteuttamatta vain siksi, ettei niistä uskalleta puhua. Tähän tarpeeseen Sultan Adventures tarjoaa lääkkeeksi reilun annoksen mielikuvitusta ja inspiraatiota, jotta ihmiset jakaisivat omat salatut mielihalunsa ja jokainen päivä voisi merkitä uusia seikkailuja, kertoo Tomi Lahtela, Suomen RFSU:n maajohtaja.
Sormenheristelystä inspiraatioon
– Kondomeja on markkinoitu tarpeeksi pitkään sormea heristelemällä, taudeista ja epätoivotuista raskauksista muistuttamalla. Valistus on tärkeä osa seksuaalikasvatusta, mutta siitä huolimatta yli kolmasosa suomalaisista ei käytä minkäänlaista ehkäisyä ja vain noin puolet uudessa suhteessa olevista käyttää kondomeja, kertoo Lahtela.
Lahtelan mukaan kyse voi hyvin olla siitä, että kondomeja käsitellään liian yksipuolisesti tuoteominaisuuksien ja jälkiseuraamusten kautta. Ilo ja seikkailu helposti unohtuvat.
– Enemmistö suomalaisista pitää kondomia ehdottavaa henkilöä vastuullisena ja huomaavaisena. Mielestämme on aika laittaa uusi vaihde silmään. Kondomeissa on lopulta kyse nautinnosta ja seikkailuista, ei pidättäytymisestä. Siksi Sultan kääntää aiheen päälaelleen ja nostaa esiin kaikki kondomien mahdollistamat kokemukset, lisää Lahtela.
Sultan Adventures aikoo kehittää toimintaansa suomalaisten esittämien toiveiden mukaisesti. Avajaistarjouksena toimisto kehottaa suomalaisia kokeilemaan seuraavia seikkailukonsepteja:
Trooppinen viidakko
Sanovat, että ken kerran on maistanut päiväntasaajan eteläpuolen kosteikkoja, hän sinne myös aina takaisin halajaa. Sultan Adventuresin mukana määrätietoisen matkailijan reitti raottuu yhä syvemmälle sademetsän siimeksiin ja tarjoaa runsaasti paikallisvärinää.
Karut takamaat
Koe vähän poljettujen urien vastustamaton charmi. Ennakkoluuloton seikkailija suunnittelee oman reittinsä kohteeseen kuin kohteeseen. Sultan Adventuresin matkassa voit kokea hitaita viettelyksiä tai poiketa rohkeasti merkityiltä reiteiltä.
Korkeimmat huiput
Huipulla saa kiljua sydämensä kyllyydestä, eikä naapureista tarvitse välittää. Lakipistettä tavoittelevilla reiteillä suositellaan laadukkaiden sauvojen käyttöä. Laatutietoisen matkailijan valinta todellisiin äkkilähtöihin.