Ed O’Neill sekä hänen esittämänsä Al Bundyn perhe ja Buck-koira ovat taatusti jääneen monien mieleen 90-luvulta. Komediasarja Pulmuset viihdytti televisiossa kymmenen tuotantokauden ajan.

Sarja tunnettiin tuolloin muun muassa poliittisesta epäkorrektiudestaan, suorasukaisista ja seksuaalisesti vihjailevista kommenteista sekä huonosta käyttäytymisestä.

Mikäli sarjaa esitettäisiin nykypäivänä, se joutuisi erittäin epäkorrektin sisältönsä vuoksi monen hampaisiin, mutta menneinä vuosina naurunpurskahdukset olivat herkässä.

Al-isä työskenteli sarjassa kenkäkaupan myyjänä ja yksi hänen tylyimmistä solvauksistaan tapahtui seuraavan keskustelun pohjalta:

Al yrittää sovittaa kenkää asiakkaan jalkaan, mutta se ei mahdu millään.

Asiakas: En ymmärrä. Olin ennen kokoa kuusi, mutta aloitin aerobic-harrastuksen ja kaikki se hyppiminen on tainnut saada jalkani leviämään.

Al: Näyttäisi siis siltä, että olette pudonnut ahterillenne muutaman kerran.

Asiakas: Kuinka uskallatte sanoa noin päin naamaani!

Al: Sanoisin sen selkänne takana, mutta autossani on vain puoli tankkia bensaa!

Törkeän solvauksen saattelemana asiakas nappaa omat kenkänsä lattialta ja astelee vauhdilla ulos kenkäkaupasta. Vastaavanlainen epäkorrekti tilannehuumori oli Pulmusten tunnetuinta antia. Alla videopätkä Al Bundyn klassisen epäsovinnaisesta asiakaspalvelusta.

Kuva: YouTube