Älytön päähänpisto – mies harrasti seksiä varoituskartion kanssa

Tämän miehen himot eivät katsoneet aikaa tai paikkaa, kun hän päätti tyydyttää halujaan lattialta löytämänsä varoituskartion avulla.

38-vuotias Trevor Smith löysi mielestään sopivan paikan masturboimiselle, kun hän sulkeutui juna-aseman hissiin sinne jätetyn kartion kanssa. Paikalle osunut aseman työntekijä yllätti Smithin housut kintuissa ja soitti poliisille.

Kun poliisi saapui, Smith tyydytti edelleen itseään ja tunki penistään tötteröön sen yläpuolelta. Aluksi mies ei edes tajunnut jääneensä kiinni, mutta lopetti touhunsa ja veti housut jalkaansa, kun hän huomasi saaneensa yleisöä touhuilleen.

Lattialle oli levinnyt valkoista jauhetta, jota poliisi luuli ensin huumeeksi, joten Smith pidätettiin epäiltynä huumausainerikoksesta. Tutkimuksissa osoittautui, että jauhe ei kuitenkaan ollut huumausainetta.

Smith katui tekoaan ja selitti olleensa humalassa, luullen olevansa hissin sijaan yksin lukitussa huoneessa. Mies pääsi vapaaksi takuita vastaan. Myöhemmin hän vastaa syytteisiin julkisesta siveettömyydestä.

Lähde: Metro

Kuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.