Muun muassa Scream-elokuvista tuttu David Arquette osallistui lauantaina showpainitaisteluun, joka meni pahasti pieleen.

Friendit-tähti Courtney Coxin entisen aviomiehen vastustaja oli Nick Cage, jolla on showpainiottelijaksi varsin hämäräperäinen tausta. Cage on mm. istunut 5 vuotta vankilassa aseellisesta ryöstöstä ja hänen ottelunsa eivät useinkaan etene käsikirjoituksen mukaan, vaan hän voi tehdä aivan mitä tahansa, tuhoisin seurauksin. Niin kävi tälläkin kertaa.

Rankassa deatmatch-ottelussa miehet murjoivat toisiaan ja katkaisivat ensin suunnitellusti vartaloillaan nipun loisteputkia. Tahti kuitenkin kiihtyi, kun Cage hajotti loisteputken suoraan Arquetten päähän, josta alkoi vuotaa verta. Lisäksi Cage viilsi Arquettea rikkoutuneella putkella kaulaan, jota elokuvatähti alkoi painaa kädellä tuskissaan.

Arquette raivostui viillosta niin, että löi Cagea rajusti tuolilla päähän, mutta joutui sitä seuranneen yhteenoton seurauksena uudelleen kanveesiin, minkä jälkeen ottelu päättyi ja Arquette poistui pikaisesti kehästä.

Alla olevat videot verisestä taistelusta eivät sovellu herkille!

Heatherface Wixson

@thehorrorchick
I think it’s right about here where David Arquette got it in the jugular & he was bleeding a freaking lot. Holy hell. #JJLAC

Lähde: Sick Chirpse

Kuva: Twitter