Maailmassa on useita eläimiä, joiden kohtaaminen voi koitua kohtaloksi. Tässä on 13 eläintä, jotka nähdessäsi sinun kannattaa paeta nopeasti paikalta.
1. Eräs pieni perhosentoukka näyttää pehmeältä peruukilta, mutta todellisuudessa karvat ovat teräviä ja voivat lävistää ihon. Sen pistojen kerrotaan olevan erittäin kivuliaita.
2. Leiurus quinquestriatus on maailman vaarallisin skorpionilaji. Se on vastuussa noin 75 prosentista kaikista skorpioninpistojen uhreista.
3. Pyramidikyy tappaa enemmän ihmisiä kuin mikään muu käärmelaji. Käärme tappaa uhrinsa erittämällä niiden verenkiertoon myrkkyä, joka estää veren hyytymisen, minkä johdosta uhri vuotaa kuiviin.
4. Conus-suvun kotilot ovat erittäin myrkyllisiä. Yksi pisara sen myrkkyä voi tappaa yli 20 ihmistä. Myrkkyä vastaan ei ole olemassa vastalääkettä.
5. Velhokala näyttää kiveltä, mutta sitä ei kannata erehtyä luulemaan kiveksi ja astua vahingossa sen päälle. Siinä tapauksessa kala nimittäin myrkyttää sinut ja menetät vähintään jalkasi.
6. Afrikkalaistunut mehiläinen eroaa muista mehiläisistä, sillä se on tulosta kokeesta. Brasilialaismies yritti kehittää uutta mehiläislajia, ja päästi mehiläiset vahingossa vapaaksi. Ne ovat huomattavasti aggressiivisempia kuin muut mehiläiset, ja jahtaavat uhrejaan pitkiäkin matkoja. Niiden myrkky ei onneksi ole vaarallisempaa kuin muiden mehiläisten.
7. Brasilianvaeltajahämähäkit kuuluvat maailman myrkyllisimpiin hämähäkkeihin. Ne viihtyvät paikoissa, joissa on paljon ihmisiä, ja niitä löytyy usein asunnoista ja autoista.
8. Mustamamba tunnetaan maailman aggressiivisimpana käärmeenä. Se hyökkää ihmisen kimpuun myös ilman provosointia. Myrkyllään se pysäyttää uhrinsa hermoston, jolloin uhri lamaantuu.
9. Värikäs nuolimyrkkysammakko lamauttaa uhrinsa pelkästä kosketuksesta.
10. Tsetsekärpänen ei ole itsessään myrkyllinen. Se imee verta kuin hyttynen, ja levittää hengenvaarallista unitautia.
11. Hapalochlaena on tursaisiin kuuluva mustekalasuku. Se on pienikokoinen, mutta vaarallinen. Se puree uhrejaan lamaannuttaen ne myrkyllään.
12. Komodonvaraanit ovat taitavia metsästäjiä. Ne purevat uhriaan ja odottavat sen vuotavan kuoliaaksi.
13. Kuutiomeduusa on kenties vaarallisin eläinlaji. Sen myrkky tappaa niin nopeasti, ettei uhri ehdi tehdä mitään.

Video: YouTube / Bright Side