Videopeliä yhdessä pelanneet pojat kuulivat erään ryhmänsä jäsenen tehneen juuri nelinkertaisen murhan. He luulivat kuulemaansa erittäin rankaksi pilaksi, mutta se oli totta.

Kello oli paikallista aikaa 6.50 aamulla, kun Menhaz-nimimerkkiä käyttänyt mies tunnusti tekonsa yhteisölleen ja lähetti myöhemmin karmeita kuvia tapahtuneesta.

– Tein tämän, koska en halua vanhempieni häpeävän, että heillä on kaltaseni poika, kertoi Menhaz. Noin kello yksi yöllä hän kertoi jäävänsä kaipaamaan peliyhteisöään ja aikovansa mennä tapaamaan ex-tyttöystäväänsä seuraavaksi.

Yhteisön muut jäsenet rupesivat kuumeisesti selvittämään Menhazin olinpaikkaa, mutta tehtävä tuntui mahdottomalta. Lisäksi aika tuntui käyvän vähiin, koska jäsenet pelkäsivät, että Menhaz tekisi pahaa myös ex-tyttöystävälleen.

He tiesivät Menhazista vain tämän kotimaan, mutta pystyivät rajaamaan Skypestä saadun ip-osoitteen avulla sijainnin Toronton alueelle. Tarkkaa sijaintia he eivät saaneet mitenkään selville, mutta Menhaz tarjosi tähän sattumalta mahdollisuuden, kun hän tarjoutui lahjoittamaan rahaa yhteisön jäsenille.

– Lahjoitin jo monelle rahaa, koska en tarvitse sitä siellä, minne olen menossa. Olet ollut hyvä ystävä, joten annan sinullekin, kertoi Menhaz.

Neuvokkaat jäsenet osasivat etsiä PayPal-lahjoituksen avulla oikean osoitteen tekemiensä ip-hakujen kautta ja löysivät Menhazin tarkan sijainnin. Yksi yhteisön jäsenistä asui vain 12 kilometrin etäisyydellä talosta ja hän soitti poliisit paikalle.

Jäsenet kertoivat, että koko prosessiin meni noin viisi tuntia aikaa. Kun yksi heistä heräsi seuraavana päivänä klo 11.00, hän luki ensimmäisenä lööpeistä karmeista tapahtumista.

– Olin tuolloin helpottunut, kertoi Menhazia lähimpänä asunut Bianca-niminen yhteisön jäsen.

Menhaz ehti laittaa vielä yhden viestin yhteisöön.

– Poliisit ovat täällä. Hyvästi.

Poliisit saivat Menhazin kiinni ja hänen tapaustaan käsitellään elokuun aikana oikeudessa.

Lähde: Vice

Kuva: Pixabay