Maahanmuuttajan hyökkäys Vuosaaressa nostatti someraivon

Helsinkiläisnainen julkaisi Facebookissa videon uhkaavasta tapahtumasta, jossa häntä ahdistelee maahanmuuttajataustainen mies. Videossa mies huutaa naiselle, ajaa häntä takaa ja naisen mukaan potkii tämän koiraa.
Selkkaus alkoi Helsingin Vuosaaressa linja-autopysäkillä, johon pysähtynyt linja-auto ei ilmeisesti ottanut lähinnä maahanmuuttajataustaisista henkilöistä koostunutta huutavaa väkilaumaa kyytiin. Linja-autosta poistunut nainen joutui hyökkäyksen kohteeksi.
– Näinkin voi käydä, kun koirankaa bussista poistuessa jää bussiin juoksevan lauman alle. Bussihan ajoi pois ottamatta yhtäkään kyytiin ku huutaen hyökkäsivät. En sanonut sanaakaan. Ja vain siksi, että käytös oli mitä oli, kuvasin. Kokemusta kun on siitä, että hyökätään päälle ja sit väitetään rasistiksi. Oli mistä maasta tahansa, huorittelu ja väkivaltainen käytös on perseestä. Ja suomessa koiran potkiminen on rikos, nainen kirjoitti videon yhteyteen.

Heti videon julkaisun jälkeen Facebookissa nousi raivoisa väittely, jossa syytettiin rasisteiksi sekä hyökkääjää, että videon kuvannutta naista, kuin myös heitä, jotka tuomitsivat ahdistelun.
Alla olevassa videossa tapahtumasarja ei näy alusta saakka, mutta naisen kohtaama ahdistelu sen sijaan käy selkeästi ilmi.
https://youtu.be/BsWuC_i2hoY


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.