Hyvin erikoinen tapahtumasarja käynnistyi Yhdysvaltojen Viriginiassa, kun keski-ikäinen nainen tilasi Pizza Hutista pizzan kotiinsa. Nainen halusi olla vitsikäs, joten hän vaatimalla vaati tilauksen yhteydessä ravintolan työntekijää kirjoittamaan vitsin pizzalaatikon kannen sisälle.
Pizza Hutin naispuolinen työntekijä teki työtä käskettyä ja kirjoitti laatikon sisäkanteen vitsin: ”Mitä yhteistä on pizzalähetillä ja gynekologilla? Heidän molempien täytyy haistaa sitä, mutta kumpikaan ei pääse syömään sitä.”
Tilauksen tehnyt nainen on perheenäiti ja pahoitti mielensä nähtyään vitsin. Hän valitti närkästyneenä asiasta ravintolan esimiehelle, joka puolestaan antoi vitsin kirjoittaneelle työntekijälle potkut.
WJLA haastatteli tilauksen tehnyttä äitiä asiasta, ja hän puolusti edelleen kantaansa potkuista huolimatta. Naisen mukaan vitsi oli sopimaton ja työntekijän kuuluikin saada opetus teostaan, vaikka nainen itse oli pyytänyt vitsiä.
Vitsin kirjoittanut työntekijä oli virallisen valituksen jälkeen soittanut naiselle ja pyytänyt tapahtunutta syvästi anteeksi, mutta sai silti potkut.
Huumori ei ole helppo laji, sillä koskaan ei tiedä, miten vitsin vastaanottaja reagoi. Varsinkaan alatyyliset vitsit eivät sovi pizzalaatikkoon, mutta menikö tilanne mielestäsi reilusti? Monen nettikommentoijan mielestä ei mennyt, sillä tilaaja on saanut osakseen suuren määrän vihapostia toiminnastaan. WJLA raportoi yhden kommentoijan kirjoittaneen seuraavaa:
– Toivon, että näet isossa mustassa sydämessäsi, että sinun täytyy soittaa takaisin ja sanoa ettet ole loukkaantunut. Järjestit jollekulle potkut päiviä ennen joulua.

Pizza Hut ei WJLA:n mukaan ole virallisesti kommentoinut tapausta.
Lähde: WJLA
(Kuvituskuva ei liity tapaukseen, kuva: Pixabay)