Hei, tässä sinulle huipputarjous:

Avaa pelitili Nordicbetille ennen siirtoikkunan sulkeutumista:

  • Ensimmäinen talletus tuplataan (esim. 20€ talletuksella saat  40€ pelirahaa)
  • Joka kuukausi 25€ vedonlyöntibonus vuoden loppuun saakka

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Saat 100% talletusbonuksen 100€ asti.
3. Aloita vedonlyönti ja nappaa lisää bonuksia.

Portsari löi naista kasvoihin – itsepuolustusta vai kuvottava ylilyönti?

Pääsiäissunnuntaina kuvattu ja Twitterissä julkaistu väkivaltainen video on nostattanut myrskyisää vastakkainasettelua.

Videolla nainen lähestyy baarin edustalla seisovaa ovimiestä ja huitaisee kädellään häntä kohti. Ovimies väistää lyönnin ja täräyttää nopean iskun suoraan naisen kasvoihin. Nainen heilahtaa iskun voimasta taaksepäin ja hänen polvensa pettävät, mutta hän onnistuu kuin ihmeen kaupalla pysyttelemään pystyssä.

Englannin Liverpoolissa kuvatun videon nähneet ovat reagoineet voimakkaasti sekä ovimiehen puolesta, että häntä vastaan. Ovimiehen toimintaa puolustavat sanovat, että kyseessä on oikeutettu itsepuolustus, kun taas lyönnin tuominneet sanovat, että ovimiehen toiminta oli ”kuvottavaa”.

Paikallinen poliisi on vahvistanut tutkivansa ilmoitusta, jonka mukaan mies on pahoinpidellyt naista Hardy’s Barin edessä.

Nimimerkki Ketwigkaiser puolustaa ovimiestä seuraavasti: ”Hän oli oikeassa. Nainen yritti hyökätä hänen kimppuunsa ja hän täräytti tiukan oikean suoran. Hyvä hänelle.”

Josh Coyne oli samoilla linjoilla: ”Nainen kirjaimellisesti huitaisi häntä. Jos käyttäydyt kuin mies, niin sinua lyödään kuin miestä.”

Nimimerkki Naomi puolusti myös ovimiestä: ”Aivan oikein naiselle. Jos lyöt miestä, sinun on parasta olettaa hänen lyövän takaisin.”

Scott Haime lisäsi: ”Nainen ansaitsi sen. En kannata naisten lyömistä, mutta jos joku lyö sinua, sinä lyöt takaisin. Yksinkertaista.”

Ovimiehen lyönnin tuominneiden mielestä koskaan ei ole hyväksyttävää lyödä naista.

John kirjoitti: ”Entisenä ovimiehenä sanon, että tämä on vi*un kuvottavaa. Ei löydy tarpeeksi sanoja kuvaamaan sitä, koska se on vain niin tyrmistyttävää. Toivottavasti nainen on kunnossa. Tuo vain ei ollut tarpeen.”

Käyttäjä Tweety ihmettelee: ”Miten kukaan voi sanoa, että mies on tässä oikeassa? Jos portsaria huitaisee mies, hänen tulee silloinkin osoittaa itsehillintää ja vain puolustautua.”

Heidi jatkoi: ”Järkyttävää. Miehen pitäisi pystyä hoitamaan tilanne lyömättä naista sekä hillitä hänet ja soittaa poliisille. Eikä tyrmätä häntä.”

Keith O’Brien kommentoi: ”Huonoa toimintaa riippumatta siitä mitä nainen teki.”

Trish lisäsi: ”Kokonsa puolesta miehen olisi pitänyt pystyä pitämään nainen etäällä itsestään. Onneksi nainen ei kaatunut taaksepäin ja lyönyt päätään, jolloin miehelle olisi voinut tulla syyte taposta.”

Mitä mieltä olet videolla näkyvästä tapahtumasarjasta? Toimiko ovimies mielestäsi oikein vai väärin?

Lähde: Mirror