Portsarilta jäätävä totaalityrmäys – toimiko oikein?

Ovivahdin ammatti vaatii lehmän hermoja, mutta samalla tarvittaessa myös räjähtävää voimaa ja nopeutta. Tämän videon portsari osoitti näitä kaikkia, kun kaksi humalaista asiakasta yritti päästä sisään dublinilaiseen ravintolaan varsin väkivaltaisella tavalla.
Ovimies ei päästänyt miehiä sisään liiallisen humalatilan vuoksi ja kehotti heitä menemään kotiin. Miehet raivostuivat ovimiehen estelystä ja toinen heistä löi häntä suoraan kasvoihin. Toinenkin mies käytti tilaisuutta hyväkseen ja hyökkäsi portsarin kimppuun.
Ravintolan omistajan mukaan kyseinen ovimies on hiljainen ja hyvin kohtelias perheenisä. Voisiko siis olettaa, että hän pakenisi sisään ravintolaan suojaan miesten hyökkäykseltä? Ei todellakaan…

Kuten videolta näkyy, tämä portsari toimi jäätävän rauhallisesti. Hän teki ensimmäisen iskun saatuaan tilanteesta ilmoituksen radiopuhelimella, mutta kun miehet jatkoivat hyökkäyksiään, hän puolustautui nyrkkeilemällä häiriköt maan rakoon huumaavilla iskuilla. Toinen öykkäreistä menetti iskun voimasta nähtävästi tajuntansa ja toinen heistä vielä sylki ovimiestä kasvoille, ennen kuin häirikkökaksikon ystävät taluttivat heidät pois.
Alla hurja video portsarin tyrmäävän kylmästä toiminnasta. Jotkut videota kommentoineet ovat sitä mieltä, että ovimies toimi tilanteessa väärin, kun taas joidenkin mielestä hän toimi juuri niin kuin pitikin. Mitä mieltä sinä olet?

Kuva: YouTube


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.