Hirvittävä video näyttää, kuinka aasit teurastetaan julmin keinoin, ennen kuin niiden nahka käytetään perinteisen kiinalaisen lääkkeen tekemiseen. Eläimiä lyödään päähän, minkä jälkeen ne puukotetaan ja jätetään vuotamaan kuiviin teurastamon lattialla. Yksi aaseista jopa jatkoi liikkumista epäonnistuneen tappoyrityksen jälkeen.
Kiinalaisissa teurastamoissa tapetaan vuosittain noin 11 miljoonaa aasia ja niiden nahasta tehdään perinteistä lääkettä nimeltään ejiao. Aineen uskotaan parantavan verenkiertoa.
Aaseja pidetään kurjissa oloissa ahdettuna pieniin karsinoihin, missä ne seisovat omassa ulosteessa ja virtsassa. Eläinsuojelujärjestö PETA:n mukaan monet aasit ovat niin aliravittuja ja sairaita, että ne pystyvät hädin tuskin kävelemään. Eläimille on tarjolla vain likaista ja leväistä vettä.
Eläinten oloista ja teurastamisesta levinnyt materiaali sai eläinsuojelujärjestöt vaatimaan Australialta, että se kieltää elävien eläinten viemisen Kiinaan. Myös hevosia, sikoja ja lehmiä on teurastettu väärennetyn ejiaon tuottamiseksi, sillä aineelle on valtavasti kysyntää.
Video ei sovi herkille.

 
Lähde: DailyMail