Tässäkö tulevaisuuden kyborgi-ihminen? Tutkija suunnittelee omasta lapsestaan tällaista!

Silicon Valleyn neropatit esittelevät sukupolven kyborgi-ihmisen, joka on kaikin puolin kehittyneempi. Superkuulo, kehittyneemmät silmät ja aivoihin kiinnitettävät implantit käytöshäiriöiden ehkäisemiseksi voivat olla tulevaisuudessa arkipäivää.

Aivotutkija on myöntänyt muuttavansa oman lapsensa kyborgiksi. Hän haluaa myös kontrolloida lapsen tunteita aivoihin asennettavan sirun avulla.

Vivienne Ming on neurotieteilijä, joka on maailmankuulu tekoälyn tutkija. Hänen poikansa sai tupla-diagnoosin, jossa todettiin autismi ja diabetes. Se inspiroi häntä muuttamaan poikansa kyborgiksi.

– Toimin kuin hullu tiedemies ja rakensin hänelle (pojalle) superkyvyn. Kun hänellä havaittiin ykköstyypin diabetes, hakkeroin hänen insuliinipumppunsa ja rakensin tekoälyn, joka pystyi säännöstelemään insuliinin määrää pojan tunnetason ja tekemisten mukaan, kertoo Ming.

– Myös diagnoosi autismista inspiroi minua, joten päätin rakentaa laitteen, joka tunnistaa kasvojen ilmeet. Kutsuin sitä ”hulluksi CIA-ohjelmaksi”. Se tutki kasvojen liikkeitä yhden freimin välein ja analysoi huulten, kulmakarvojen, silmien sekä huulten liikehdintää. Se osasi jopa tunnistaa aidon hymyn tekohymystä kasvojen lihasten avulla, jatkaa Ming.

Tulevaisuuden näkymänä aivoihin kiinnitettävät aivomplantit auttaisivat käsittelemään myös parkinsonin tautia, masennusta ja jopa halvaantumista näiden hoitamisessa. Osa näistä on jo olemassa, kertoo Ming.

Lähde: The Sun

Kuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.