Elina Tervo joutui seksuaalisen ahdistelun kohteeksi pesulan takahuoneen patjalla – "koplas joka puolelta"

Monista tv-ohjelmista tuttu entinen Miss Helsinki Elina Tervo juontaa ja tuottaa YouTubessa julkaistavaa Wanderers of The World -matkailuohjelmaa. Sarjassa hän kiertää maailmaa ja raportoi kokemuksistaan.
Sarjan uusimmassa osassa Tervo on saapunut ystävänsä kanssa Indonesiaan tutustumaan Batur-tulivuoreen. Tulivuoren upeiden näkymien jälkeen matka ottaa ikävämmän suunnan, kun naiset menevät mopon kyydissä hierontaan.
– Pesulan takahuoneessa oli semmonen patja. Sit se sano, et joo, siihen alasti molemmat makaamaan, Elina kertoo ja nauraa hämmentyneenä.
Puolentoista tunnin hieronta ei maksanut paljoa, yhteensä molemmilta 10 euroa, mutta kokemuksesta joutui maksamaan myös henkisen hinnan. Tervo kertoo joutuneensa hieronnassa seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.
– Ensimmäisenä kun mä menin siihen makaamaan, Jenni siinä jotain riisu vaatteita ja sit se mamma oli silleen, että ”really nice body” (todella kiva kroppa) ja läppäs mua pyllylle sillee ”and big ass!” (ja iso perse). Ja sit alko sellanen sexual harassment, Tervo nauraa.
– Se nuorempi mimmi oli koko ajan silleen, et ”you have a really sexy body” (sinulla on todella seksikäs vartalo), ”nice ass” (kiva perse), ”nice tits” (kivat tissit) ja sit se vähän koplas joka puolelta salaa. Se oli ihan varmaan lepakko. Sit mä olin vaan, et en mä välitä, ihan sama, jos se nyt saa tällasen ensikertakokemuksen, niin fine mulle.
Tytöt olivat pyytäneet tunnin hieronnan, mutta hieronnan puolessa välissä heille ilmoitettiin, että siihen meneekin puolitoista tuntia.
– Jenni oli ihan varma, et se sano se mamma, et se antaa sille happy endingin (orgasmi) ja sit se vaan kuulee, kun mä sanon, et aah yeah, everything is good, Tervo nauraa.
Tervo olisi arvatenkin reagoinut täysin eri tavalla, jos asialla olisi ollut miespuolisia hierojia. Alla koko kertomus tapahtuneesta.

Kuva: Instagram / Elina Tervo


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.