Marika Fingerroos on saanut Suomen politiikasta tarpeekseen ja kertoo kursailemattoman mielipiteensä poliitikkojen toiminnasta ja mitä asialle pitäisi tehdä.

Marika pureutuu vlogissaan muun muassa verorahojen käyttöön sekä maahanmuuttajiin, joiden raiskaustapauksista uutisoitiin erityisen paljon viime vuodenvaihteessa. Poliisin ja Tilastokeskuksen tilastojen mukaan viime vuonna tietoon tulleista raiskauksista peräti 30 prosenttia oli ulkomaalaisten tekemiä. Marika on sitä mieltä, että Suomen rajat pitäisi laittaa kiinni ja verorahat tulisi suunnata kantasuomalaisten sekä lasten elinolojen parantamiseksi. Hän kuitenkin tietää, miten vaikea eduskunnassa on saada muutosta aikaan.

Marika kertoo videolla tuttavastaan, joka istui eduskunnassa kaksi kautta, mutta päätti vetäytyä pois, koska eduskunnassa ei pysty saamaan asioita yksin läpi. Pelkästä yrityksestäkin leimautuu ”vastarannan kiiskiksi”.

Marikan mukaan eduskunnassa poliitikot vain keskittyvät ”nuoleskelemaan toistensa perseitä”. Mutta miten asiat saataisiin muuttumaan? Marikalla on siihen selkeä ehdotus. Katso alta, mikä se on!