Marika Fingerroos avautuu vloginsa seitsemännessä jaksossa nykyperheistä ja erityisesti vanhempien välinpitämättömyydestä lapsiaan kohtaan.

Marika kuvasi videon ratsastaessaan rakkaalla Opadi-hevosellaan, sillä hänen täytyi päästä lepuuttamaan hermojaan. Hänen mielensä alkoi kuohua, kun hänen 9-vuotias Tito-poikansa olisi halunnut mennä kylään kaverinsa luo. Marika järkyttyi siitä, mitä hän kuuli kaverin äidin kommentoivan puhelun taustalla, minkä vuoksi hän kielsi poikaansa menemästä sinne.

Marika kertoo tottuneensa sellaiseen toimintatapaan, että alakoululaisten vanhemmat sopivat lastensa kyläilyistä ja niiden kestosta, mutta nyt asiat ovat muuttuneet hänen mielestään aivan väärään suuntaan, koska hän on huomannut paljon edellä mainittua vastaavia tapahtumia. Hän on muutenkin havainnut, että monet vanhemmat ovat hyvin välinpitämättömiä myös lastensa puhelimen käytöstä.

Marika sanoo, ettei ole sinällään ”natsimutsi”, mutta hänen mielestään rajat ovat rakkautta ja tietyistä periaatteista tulee pitää kiinni. Hän uskoo, että vanhempien piittaamattomuus lapsiaan kohtaan luo vääjäämättä ongelmia jatkossa.

Katso videolta Marikan avautuminen vanhemmuudesta ja mitä hänen lapsensa kaverin äiti sanoi puhelun taustalla, joka sai Marikan järkyttymään.

Katso myös muut Marikan vlogin jaksot:

Ihan järkyttävä tuo mun varvas

Mikä rinnoissa ihastuttaa ja vihastuttaa?

Suora seksivinkki: Ota hänet brutaalisti

Seksi parisuhteessa

Eduskunnasta puuttuu munaa

Kun naiset antavat ymmärtää, mutta eivät ymmärrä antaa

Kuva: Instagram / Marika Fingerroos