”Se oli joku vi*un randomi ihminen!”

Janina Lohilahti pyörittää Twitchissä Perusämmä-nimistä tiliä, jossa hän pelailee online-pelejä ja tarjoilee sellaista tekstiä, että heikoimpia voi hirvittää. Perusämmä ei nimittäin sensuuria tunne ja kenties siksi hän onkin niin suosittu.

Twitch on reaaliaikaiseen suoratoistoon keskittynyt palvelu, joka on tarkoitettu erityisesti tietokone- ja konsolipelaajille, ja Janina Lohilahti, aka Perusämmä, on yksi Suomen seuratuimmista Twitchaajista. Pelaamisen lomassa hän vastailee seuraajien esittämiin mielenkiintoisiin kysymyksiin. Se, mikä tekee Perusämmästä astetta spessumman, on Janinan rehellisyys kysymyksiin vastaillessa, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei hänen striimeistään puutu.

Kun seuraajat kysyvät hänen villeintä seksikokemustaan, Perusämmä jää ensin hieman pohtimaan asiaa, mutta paljastaa myöhemmin kursailemattoman totuuden.

Perusämmä striimaa Twitchissä maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin, joten laittakaa heti seuraukseen, jottei mene sunnuntain striimi ohi! Keskiviikkoisin Janina pitää myös meikkitutoriaaleja ennen varsinaista striimiä.

Katso alta Perusämmän paljastukset, osa 1!

https://www.twitch.tv/perusamma

Kuva: Instagram / Janina Lohilahti