Newyorkilaisessa kissakahvilassa on eläinpelastuskeskuksesta tulleita kissoja ja kissanpentuja, joita annetaan adoptoitavaksi. Yllättävää Brooklyn Cat Cafessa on se, että kissojen lisäksi siellä voi tavata rottia, jotka hoitavat kissanpentuja kuin omia poikasiaan.
Kaikki alkoi neljä vuotta sitten, kun kahvilaan tuli neliviikkoinen orpokissanpentu Ebony, jolla oli kissaleukemia. Henkilökunta ei halunnut Ebonyn tartuttavan muita kissoja, mutta pentu kuitenkin tarvitsi seuraa.
Henkilökunta löysi kotia tarvitsevan valkoisen rotan, ja niin rotan ja kissanpennun ystävyys sai alkunsa. Ivoryksi nimetty rotta ja Ebony-kissa leikkivät keskenään ja nukkuivat vierekkäin. Traagisesti Ebony menehtyi vain neljän kuukauden iässä, mutta sen ja Ivoryn ystävyys yhdisti myös muut nuoret kissanpennut ja rotat.
Rotat Remy ja Emile ovat kissakahvilassa alle kahdeksanviikkoisten kissanpentujen seurana, kunnes pennut ovat riittävän vanhoja rokotettaviksi ja siirtymään muiden kissojen seuraan. Nuoret kissanpennut ovat kahvilan mukaan riittävän pieniä, jotta ne voivat leikkiä rottien kanssa turvallisesti. Jos pennut eivät ole orpoja, myös niiden emo on niiden seurana, mutta tällöin rotat ja kissanpennut saavat leikkiä vain tarkasti valvotuissa olosuhteissa.
Videon pennut ovat orpoja, joten leikkimisen lisäksi rotat myös pitävät niitä puhtaana.

Kuva: Facebook / Brooklyn Cat Cafe