Helsingin tanssiopiston tanssinopettaja Ira Saari julkaisi lauantaina Instagram-tililleen videon, joka on hyvin pienessä ajassa noussut viraalihitiksi sosiaalisessa mediassa. Videolla Saaren oppilaat tanssivat Justin Quilesin, El Alfan ja maailmanlaajuisesti tunnetun, reggaetonin kuninkaaksikin tituleeratun Daddy Yankeen Pam-kappaleen tahtiin.

Vain muutama tunti videon julkaisun jälkeen itse Daddy Yankee jakoi videon omalla Facebook-kanavallaan ja Instagram-tarinassaan. Miehellä on Facebookissa noin 30 miljoonaa seuraajaa ja Instagramissa lähes 40 miljoonaa seuraajaa, joten suomalaisten tanssivideo sai huimat yleisöt.

Facebook-julkaisu saavutti vuorokauden sisään yli 180 000 näyttöä, yli 10 000 tykkäystä ja satoja kommentteja.

Instagram-tarinassa olevaan videoon Daddy Yankee kirjoitti lisäksi hashtagin #finlandia ja lisäsi perään Suomen lipun.

Reggeatonia opettava Ira Saari on yllättynyt videon saamasta suosiosta ja siitä, että hänen suuri idolinsa noteerasi videon.

– Yksi tanssioppilaistani vinkkasi minulle, että Daddy Yankee oli jakanut videon. Olihan se ihan häkellyttävää, kun olen fanittanut artistia tosi kauan, hän kertoo Iltalehdelle antamassaan haastattelussa.

– Tämä teki minut sanoinkuvaamattoman onnelliseksi. Lisäksi minusta on mahtavaa, että pääsen näyttämään tälle puertoricolaiselle artistille ja hänen kauttaan muulle maailmalle, että täältä kylmästä pohjolastakin löytyy kyseisen musiikkigenren faneja ja rakastamme tanssimista sen tahtiin.

Näet videon alta.

https://www.facebook.com/daddyyankee/videos/686155832221221/

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.