Euro Hockey Tour, Slovakian turnaus

Lyhyt on kaunista, ja pitkä valvottaa pidempään. Niinhän siinä taas kävi, että keskiviikon neljä vinkkiä osui kaikki kohdalleen kuin pubitikka tuusulalaisen tikkakisan välierässä. Suomi harjasi kuin harjasikin Norjan vähintään kolmella maalilla, ja Tsekki, Ruotsi sekä Osasuna hoitivat oman osuutensa vetotiliä tyydyttävällä tavalla. Tänään jatketaan siitä, mihin huomenna tullaan jäämään. Laittakaamme siis liha takaisin housuihimme ja virittäkäämme aivonystyrämme asentoon, josta lauantaisen digiviihteen pääosan esittäjäkin olisi kateellinen.
Suomella on tänään totuuden hetki. Anssi Salmela ja Topi Jaakola eivät enää voi pidellä kauhunsekaisin tuntein toisiaan, vaan nyt pitäisi löytää punaista paitaa kantava itänaapuri halausten kohteeksi. Myös avauspelin on noustava tasolle, jossa sentteri saa kiekon lapaansa takaraivon sijaan. Vaikka kääntelisimme illan ottelua miten päin ja ravistelisimme vielä hiukan palatessa, emme saa Suomea voittamaan Venäjää kahta kertaa peräkkäin. Ovetskin, Kovaltsuk sekä muut rannarispesialistit ovat löytämässä peliään juuri oikeaan aikaan – kyse onkin nyt siitä, pystyvätkö punakoneen edustajat yhdistelemään omat pelinsä edes jonkinlaiseksi joukkuepelaamiseksi. Jätän Jalosen Kukkosille sekä Pikku Kanasille pienen zäänssi-nimisen mahdollisuuden, sillä Betsafen kerroin 3,40 on koholla kuin Kummolan touhotin Ranska-Itävalta -ottelussa. Venäjän kerroin 1,77 houkuttelee kuitenkin kenties hivenen enemmän, joten tapaammeko me sittenkään torilla?
Manchester Unitedin pojat nappaavat Blackburnista lauantaina helpon vierasvoiton kertoimella 1,75, joten Fergusonin bileet voivat alkaa. Ranska puolestaan singauttaa itselleen Euroviisuvoiton kertoimella 2,40. Ranskan lyyristä pop -meininkiä ja epäloogista hiphopreggaeta edustavan oopperalaulaja Amaury Vassilin kappale tulee kutistamaan ukkoutuneemmankin Euroviisu-Einarin kivekset rusinoiksi, jotka mahtuvat kuin mahtuvatkin Paradise Oscarin Sunmaid-boxiin. Oradise Pascalin voittajakerroin on pudonnut, ja Suomi saatetaankin nähdä suomalaisten arvokisahiihtäjien jumaloimassa kymppisakissa kertoimella 1,75.
Niinpä niin, nyt pitää alkaa siirtyä hallille päin, sillä Euro Hockey Tourin Slovakian turnaus starttaa noin viiden tunnin kuluttua. Viikonlopun loput pelivinkit kajahtavat ilmoille heti, kun jääkiekkomaajoukkueemme rakastettu joukkueenjohtaja Timo Jutila päästää allekirjoittaneen irti niskaperseotteesta ja viime hetkien kuumat kokoonpanotiedot saapuvat kirjekyyhkyn kiikuttamana Slovakian vehreille nurmille. Kuinka runollista… eikö…?


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.