KATRI SORSAN ELÄMÄÄ: Kestopigmentoinnit kulmiin.

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella, hygieenisellä menetelmällä. Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto. Kestopigmentoinnilla voidaan myös korjata arpia, epäsymmetrisyyksiä tai häivyttää pigmentti- ja vitilegoläiskiä.”

LINKKI: Kennediahoitola

”Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, mutta jos väri on tasainen ja kirkas toinen kerros ei tarvita. Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.”

Arvostelu:

Kestopigmentoinnin ansiosta arkeni on helpottunut! Minun ei enää tarvitse meikata kulmiani.

Kulmani ovat luonnollisen näköiset ja ne näyttävät tuuheilta!

Karvaa niissä ei paljon ole, mutta kestopigmentoinnin ansiosta ne näyttävät tuuheammilta. Olen monesti kokenut haasteelliseksi meikata kulmani samannäköisiksi.

Nyt minun ei tarvitse enää miettiä sitä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt minulla on kauniit kulmat! Iso kiitos Kennediahoitola! Teidän ansiosta en näytä enää tältä:

kulmat

Enkä tältä..

kulmat

Uusi ilme ja helpotus arkeesi! Katso hinnat:

 Kennediahoitola

Kulmani nyt!
Kulmani nyt!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.