KATRI SORSAN ELÄMÄÄ: Pallivahaa kasvoille ja palleihin!

Ensin tämän piti olla kirjoitus miltä tuntuu ottaa mieheltä suihin, kun hän on käyttänyt pallivahaa. Voimme haudata sen, koska meillä on nyt ruuhkavuodet parhaimmillaan menossa ja meillä on aikaa toistemme kanssa erittäin vähän. Mieheni on nyt viikon käyttänyt pallivahaa ja hän rakastui tuotteeseen. Sen tiesinkin, koska mieheni rakastaa kaikkia Dick Johnson tuotteita. Suurimpana yllätyksenä minulle tuli se, että meillä on riitaa pallivahasta. Eihän minulla ole palleja..

Käytän pallivahaa psorin hoitoon, kasvoille ja jälkihoitona sheivauksen jälkeen. Se sopii myös mainiosti naisille. Kuka olisi uskonut? Rakastuin itse myös tuotteeseen. Pallivahassa on mieto tuoksu. Se on vitamiinirikas ja valmistettu voipuunrasvasta.

Minulle tärkeitä asioita pallivahassa:

-Ei testattu eläimillä!

-Valmistettu Suomessa.

-Hyvä voide vaikeaan ihottumaan ja kuiville käsille.

-Alapääkarvoitukselle todella hyvä (Myös naisille!!!) Eron voi huomata jo muutaman käyttökerran jälkeen.

-Täydellinen tuote jälkihoitona sheivauksen jälkeen!

Miehelleni tärkeitä asioita oli pehmeys.

Tuotteen jäljiltä karvat ja pallit tuntuivat pehmeiltä.

”Pallivaha sisältää vitamiinirikasta voipuunrasvaa. Vähentää kutinaa, hilseilyä ja vahvistaa intiimialueen ihoa. Voit unohtaa hikoilevat, kutiavat ja haisevat pallit.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloitin työt tuote-esittelijänä ja nyt meille on tullut aika hyvä käsitys ruuhkavuosista. Luulin, että tiedän mitä ne on, mutta huomasin olevani väärässä. Ruuhkavuodet on todellakin ruuhkaiset. Olen sanonut miehelleni, että kaikki seksi on ok.. kunhan se tapahtuu ennen kuutta.. Kuuden jälkeen alan olemaan todella väsynyt. Muutamana kertana seksi on onnistunut juuri hyvällä tuurilla ennen pojan hakemista kotiin. Muuten olemme aika kiinni kummatkin omissa töissämme ja pojassa. Eilen laitoin naapurillemme viestin:

”Voitko vahtia poikaa 15min, että ehdimme harrastaa seksiä?” 

Siihen ihana naapurimme suostui. (Olemme todella läheisiä + hän on perhepäivähoitaja pojallemme.) Poika ei vain halunnut mennä. Hän halusi olla meidän kanssamme. Eihän poikaa sitten raaskittu viedä hoitoon. Nyt kuitenkin Sasun puolelta mummi on tulossa viikonloppuna meille. Siinä olisi sauma hoitaa avioliittoa ja suunnittelen päivähuoneen varaamista Omena hotellista. Moni voisi miettiä miten tämä on edes mahdollista? Voin vannoa, että monella on sama…

Kaksi töissä käyvää aikuista ja pieni lapsi=vaikea saada aikaa parisuhteelle…

Mielestäni siinä ei ole mitään ihmeellistä. Se on vaihe, minkä ylitse pääsemme.

Miksi ette ole yötä hotellisssa?

Emme ole vielä olleet pojasta erossa yötä (yöimetys). Meillä olisi lahjakortti Haikon kartanoon ja hoitoihin, mutta jää käyttämättä.

Antaisin sen muuten eteenpäin, mutta lahjakortti tarkoitettu vain minulle.

haiko

Blogin ja julkisuuden hyviä puolia. Harmi, että ne huonot puolet voittivat ja siitä syystä blogini sulkeutuu tämän kuukauden lopussa. Vielä hetki aikaa yhdessä ja seuraavaksi kirjoitan miten noloa on, kun julkisuuden henkilöt ”katoavat” julkisuudesta….. ja silti he siellä ovat ja kommentoivat, kommentoivat…..

Toimittaja Seiska:

nayttokuva-2016-11-21-kello-10-25-04

Kuvasta poistettu toimittajan nimi.

Itse kommentoin:

nayttokuva-2016-11-21-kello-10-25-25

Tämä oli pieni kevennys tähän loppuun! Positiivista energiaa kaikille netin käyttäjille <3


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.