KATRI SORSAN ELÄMÄÄ: Kun julkkis katoaa..

En ole koskaan pitänyt sanasta ”julkkis”. Työni on ollut julkista, mutta en koe olevani julkisuuden henkilö. Jos olen.. olen vain Ö-luokan julkkis. En ole näyttelijä tai laulaja. Enkä enää toimi juontajana missään ohjelmassa. Toivon tekeväni vielä julkista työtä tulevaisuudessa. Rakastan esiintymistä, juontamista ja nuorena intohimoni oli näytellä.

Nyt netti ei ole minulle hyvä paikka. En jaksa negatiivisuutta, mikä siellä vallitsee. Jätän itselleni kyllä yhden facebookin, missä on pieni määrä ihmisiä. Kaikki muu katoaa ensi viikolla.

Julkisuudesta on helppo kadota. Poista ensin IG-tili. Näin lehdet ei voi tehdä uutisia sinun julkaisuista.

Ei enää tarvitse törmätä turhiin uutisiin itsestään ja tyhmiin otsikoihin…

Sitten se tärkein..

Älä kommentoi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kysymyksiä:

”Voiko sinua seurata jostain vielä?”

Ei voi. Minun on myös vaikea enää luottaa ihmisiin ja hyväksyä heitä EI JULKISEEN facebookkiini.

”Oletko koskaan tyrkyttänyt itseäsi lehdille?”

Voin yhdellä kädellä laskea kerrat. Ehkä kolme kertaa, kun minulla oli yhteistyökumppani, jonka piti saada näkyvyyttä ja minä sain sitä kautta rahaa. Harvoin julkisuuden henkilöt itseään tyrkyttävät lehdille. Lehdet monesti poimivat ja pilkkovat jutut, niin että ihmiset ärsyyntyvät. Tämä on tietoista ja me olemme heidän pelinappuloitaan.. MYÖS te!

”Saako julkisuudesta palkkaa?”

Ei, mutta jos osaat hyödyntää näkyvyyden niin kyllä. Julkisesta työstä kuten juontamisesta ja ohjelmissa esiintymisestä saa usein palkkaa. Esim. Eräästä ohjelmasta, mikä kuvattiin Espanjassa sain noin 2500€ viikosta + matka ja viikon ruoka maksettiin.

En ole vuosiin ollut Katri Sorsa. On aika aloittaa alusta.

Minun pitää tuhota luomani luomus kokonaan ja aloittaa alusta. En tiedä minne tämä tie vie, mutta nyt olen vapaa.

hpim1512

1672262-max950x534

1410806_624319304273415_1470781716_o

1692430

olvi-d

Tulevaisuudessa voi toki työni olla julkista. Elämästä ei ikinä tiedä, mutta jos näin on tulette näkemään siinä tapauksessa toisen ihmisen.

Iso kiitos kaikille ketkä ovat olleet siellä mukana. Auttava Käsi sivusto sai myös paljon apua blogini kautta. Ehdimme tehdä yhdessä hyvää muutaman kuukauden. Olisimme varmasti pystyneet tekemään hyvää laajemmin, jos joku olisi levittänyt oikeaa uutista ja niitä asioita, millä on oikeasti väliä.

peili2


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.