Maanantain puhelinpalaveri

Maanantain puhelinpalaveri
Sunnuntailta tarttuivat mukaan seuraavat 7/11 -tyyliset, 65-prosenttisesti omalta mysteerimikittimeltä tuoksuvat kohteet:
Parma-Napoli, molemmat joukkueet tekevät maalin
Rayo Vallecano Draw no bet
Athletic Bilbao Draw no bet
Oldham-Liverpool, yli 2,5 maalia
Bayern München
Espanjan Secunda Division: Barcelona B-Real Madrid B, yli 3,5 maalia
Venezuelan liiga: Atletico Venezuela +1
Jokamaanantainen puhelinpalaveri maajohtajan kanssa on ohi. Olo on hieman liikuttunut joskin myös helpottunut. Yksipuolinen puhelu meni tällä kertaa kutakuinkin näin:
”Mikä saatana siinä on, että tunnollisen ihmisen pitää aina nöyryyttää itseään viimeisen päälle? Ihan kuin ei muutenkin vituttais tunkea porrasjuoksuissa leventynyt ahteri joka viikonloppu maltalaiseen pisuaariin ja käydä vapaa-aikana tanssimassa kehitysviivästymästä kärsivää makareenaa ilman paitaa kalsarit kainaloissa paikallisen karaokebaarin takapöydässä… aivan sama, hoidetaan me Leftari tää kivireki joen pohjalle asti, jottei jää mitään muuta todistusaineistoa kuin pari pahanhajuista ihmisrauniota.
Joko muuten mennään lätkän MM-kisoihin? Miksei vielä? Puoliksi menty on jo etukäteen eletty… voitko laittaa nyt eetteriin jotain jääkiekon MM-hekumaan liittyvää skabaa, josta irtoaisi jengille muutakin kuin eltaantuneita fiilisjanoja, jookosta?
Nyt ei kyllä ole paljoa sanottavaa! Tai noh, parta on ajettu, if you know what I mean… tikistin neljä minuuttia kahteen minuuttiin ja vieläpä helposti! Kyllä taas kannatti odottaa. Nyt kesämökille ja kirves käteen. Onko Niemisen Jakella muuten pelejä lähiaikoina? On enemmän kuin kiva, että Mansen perhosmies saa voittoja pussiin ja paljon kaivattua itseluottamusta ylöspäin, eikö niin? Sitten, kun vastaan luistelee Federer, toteaa Niemiskä henkeään pidätellen, että ”lähden nauttimaan”. Ei taida paljon muuta olla tehtävissä, kun siihen pukamaralliin lähtee. Tarjolla on sellaista Matti-Mervi-Matti-Mervi -vuoristorataa, että siinä ollaan vaan kyytipojan roolissa. Yksi syötönmurto Jarkko, yksi. Sillä runkkailet sitten elokuuhun asti.
Oliko pahasti sanottu? On todella helppoa olla negatiivinen ja haukkua kaikki, kun samalla katselee peilistä omaa persvakoa kohti pakenevaa hiusrajaa. Ohimot on kuin volkkarin etulokarit ja ruumin rakenne muistuttaa Suomenlahden itäpoijua. Oon kaikesta hulimatta päättänyt tulevan kesän kunniaksi ottaa koko kesä- ja heinäkuun ajaksi positiivisen asenteen elämään ja urheiluun. Tulen listaamaan kaikki onnistumiset ja tulevat onnistumiset sekä niihin liittyvät epäonnistumiset. Nyt pitää kuitenkin mennä. Älä riko ittees, moi.”
Sellaista. Olen usein itse miettinyt omaa onnistumista tai epäonnistumista. Olen eritoten pohtinut omasta sekä muiden veto-Einareiden pyynnöstä omien vinkkieni luotettavuutta sekä vihjeisiin liittyvien taustatietojen laajuutta. Ottakaamme esimerkiksi viikonloppuinen Derby-Blackburn -pyllymyräkkä. Otteluhan päättyi 0-3 Blackburnille, allekirjoittanut vinkkasi Derbyn noppajalkaosastoa. Miten helvetissä? Tilanne meni näin: viikonlopun luotettavin vihjelähde eli hevoskuiskaajien järjestämä Peliuutiset oli juuri päättynyt. Jäin sohvalle vielä hetkeksi istuskelemaan sekä ihmettelemään nauhoittamaani ’Dolly does Dallas’ -luontodokumenttia ja selailin samalla Rib Kirby -sarjakuvan sensuroituja lisälehtiä. Dolly does Dallas ja Rip Kirby… Derby…? Niin se vain taittuu ykkönen lappuun. Harmi, ettei Derby laittanut paikoista sisään…
Näiden puheiden saattelemana siirrytään tämän päivän kohdekimaran pariin. Tänään pidetään panostustaso maltillisempana kuin viikonloppuna, jotta voitoista jää iloa vielä yökerhoelämäänkin. Tänään näin:
Turkin 1.liiga: Adanaspor
Juve Stabia-Brescia, yli 2,5 maalia
Niger-Ghana, yli 2,5 maalia
Burkina Faso-Sambia, yli 2,5 maalia
Varovasti, varovasti. Uutta Facebook-skabaa laitetaan tiskiin viimeistään huomenna.
 
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.