MANCHESTER UNITEDIN, LEICESTERIN JA HIFK:N JUHLAPÄIVÄT

Viikonlopun vetokavalkaadi kaatui muutamiin tasapeleihin. Tilitystäkin luonnollisesti harrastettiin, mutta vetotilin paisuminen olisi voinut tällä kertaa olla hieman suurempaa. Viime yö kului Suomen jääkiekkomaajoukkueen ylivelhon Jukka Jalosen kanssa Sports Academyn keskinäppärissä saunatiloissa. Juki itki useaan otteeseen leveää olkapäätäni vasten valittaen samalla, kuinka vaikeaa tämän kevään joukkueen valitseminen on. Yritin herätellä vieressäni löylykauha haarojen välissä nukkuvaa suomalaisen jalkapallon suurlähettilästä Jari ”Slaid Slid Slidden” Litmasta, jotta keskustelustamme olisi tullut täydellinen, mutta Jardellin nilkat olivat jo kääntyneet sisään päin, mikä merkitsi todella syvää horrostilaa.
Epätoivoista tilannetta ei auttanut yhtään puoliksi rikkoutuneen alalauteen alta esiin kömpinyt sivurajaheittojen Sergey Bubka Ari ”Jonnen isä” Hjelm, jonka elämä elää uutta kevättä TamU:n yhdyttyä Ilvekseen. En halunnut itse lähteä keskustelemaan kyseisestä hyväksikäytöstä sen enempää, vaan jatkoin alligaattorin kyyneleitä vuodattaneen JugiJugi Jalosen lohduttamista. Päädyimme lopputulokseen, jonka mukaan Raimo Helminen jäisi tämän kevään kisoista rannan puolelle. Lisäksi Timo ja Petteri Nummelinin perustamasta viuluduetosta valittaisiin vain toinen soturi mukaan. Juhani Tammiselle annettaisiin lähestymiskielto itseään kohtaan ja Tapio Suomisen peukalojarru uusittaisiin vuosihuollossa ennen ensimmäistä kisastudiolähetystä. Valtaisaa… elämä voittaisi sittenkin…
Tiistai keskiviikko -akseli tarjoaa kolme mukavaa kohdetta, joihin kannattaa panostaa samalla intensiteetillä kuin viikonlopun baari-illan viimeisiin hitaisiin. Tiistai-illan ehdoton helmi on ManU:n ja Chelsean järjestämä pyllymyräkkä, jossa Chelsean hengetön ja motivoitumaton noppajalkaosasto jää vääjäämättä Manchesterin poikien jalkoihin. ManU:lta viikonloppuna sivussa olleet Rooney, Ferdinand ja Van der Saar ovat jälleen tositoimissa, mikä tarkoittaa mullistavan hekumaanista iltaa jalkapalloa rakastaville syväkyykkyihmeille. ManU:lle riittää tasapeli, ja vähintään sen se ottelusta nappaa. Näin se vain menee…
Illan varsinainen vedonlyöntirykäisy tehdään Leicesterin suuntaan. Materiaaliltaan Championshipin kolmen parhaan kanalauman joukkoon kuuluvan Svennis-teamin on nyt lopetettava Arto Ruotasmainen ailahtelevaisuus ja keskityttävä siihen giganttiseen pallonsiirtelyyn, johon joukkue parhaimmillaan pystyy. Ryhmä murskasi viikonlopun tärkeässä koitoksessa Burnleyn 4-0 ja tulee tänään jatkamaan terveen miehistön voimin punatulkkujen verilöylyä umpisurkean Crystal Palacen (1-3-16) kustannuksella. Betsafen kertoimet 1,50 ja 2,40 voitosta sekä vähintään kahden maalin teurastuksesta kelpaavat vedonlyöjälle paremmin kuin banjoburgeri yöelämän koukeroiden jälkeen.
Entäpä sitten huominen pakaravälihiostelu? Nitistääkö HIFK Bluesin, vai tuleeko Espoosta sittenkin Suomen pääkaupunki? Poikkeuksellisen tarkat ennakkotiedot ovat antaneet allekirjoittaneen ymmärtää, että Ville Peltosen ja Mikael Granlundin edustama HIFK on tällä hetkellä kovempi kuin koskaan – jopa kovempi kuin Paavo McPetäjän touhotin vuoden 2001 MM-hiihtojen lehdistötilaisuudessa. Lennart Petrellin polvi on edelleen miehessä kiinni, joten pudotuspelien maalinsylkijä nähdään askissa samalla todennäköisyydellä kuin Gary the Jalonen vaihtoaitiossa. Torremolinoksen kultahietikolta eilen tavoitettu Jalonen ilmoitti ykskantaan, ettei peliä edeltäviä treenejä pidetä, sillä ykköskamat eivät saa hiostua, ja paluulento singahtaa takaisin härmälän maaperälle vasta pelipäivän aamuna. Niin tai näin, HIFK tulee viemään avausottelun nimiinsä selkein lukemin. Betsafe tarjoaa helsinkiläisten suorasta voitosta kertoimen 1,72 ja vähintään kahden maalin herutuksesta muhkean numerosarjan 2,30. Iskekäämme kiinni HIFK:n ensimmäiseen askeleeseen kohti mestaruutta. Näillä mennään torstaihin asti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.