Neljä päivää pyllymyräkkään, yksi päivä klassikkoon

Jääkiekon MM-kisat tulevat taas… ne ovat ovella… pitäisiköhän avata ovi vai siirtää jännitystä ensi vuoteen? Leijonamiehistö on jälleen kerran valmis sirklaamaan tosimielellä vesi kielellä ensimmäiset merkityksettömät kuusi ottelua, minkä jälkeen seisahtunut veri punnitaan paljon parjatussa kuolemankamppailussa. Voimme keskustella merkityksettömien otteluiden merkityksestä klamydioituneessa yhteiskunnassamme loputtomiin, mutta suomalaisfanit ovat joka tapauksessa valmiita rääkkäämään kitarisojaan heti ensimmäisestä Tanska-ottelusta alkaen. Kehotan teitä tutustumaan Betsafen laajaan MM-kisojen erikoisvetovalikoimaan, jonka mukaan maamme rannari-Reijot yltävät vähintään välieriin asti kertoimella 2,00. Sijat 5-8 tuovat mukanaan kertoimen 1,75, mikä ei hivele jalkoväliä enempää kuin Matti Monosen avauskorkeusylitys Pihtiputaan kuulakarnevaaleilla.
Mitä tekevät Suomen pojat? Kestävätkö nolla-Ossin, Jykä the BetweenDangerin ja Topi Jääkolan trikoot slovakialaisen munasyndin tuoksun, vai leviääkö puolustuskaluston paketti viimevuotiseen tapaan tanskalaisen kihomatoarsenaalin sirklatessa epäpuhtaasti hyökkäysalueen kulmassa? Suomella on taas kerran mahdollisuus, jopa zäänssi. Zäänssi on käytettävä hyväksi, jottei avauspelin jälkeen tarvitse kysellä Tapi Suomisen peukalojarrun edessä ”olenko mä täällä? tai ”Näynkö mä peilistä?” -tyylisiä arvuutuksia. Niinpä niin, haluan tässä kohtaa korostaa, että Suomen puolustuskaluston on turhauttavan epäolennaista pohtia peilistä näkymisen syvintä olemusta, jos koko paketti on seissyt 59 minuuttia pelistä jäänajokoneen takana syöttövarjossa. Nyt on ryhdyttävä tosissaan toimeen alusta alkaen, ja näin on tosi.
Muutaman päivän jälkeen se alkaa… kisastudio, joka ei jätä kylmäksi edes Ylen uutistenlukijaa. Annan kertoimen 1,25 sille, että Tamin ”for passes break any defence” -kommentit saavat Alpo Suhosen kittamaan tuplamäärän punaviiniä erätaukojen aikana. Annan kertoimen 1,42 sille, ettei Sakke Pietilää nähdä lastenkorokkeesta huolimatta vieläkään järkevästi istutettuna kisastudion pöydän ääressä. Sitten ylikertoimiin: Teemu Selänne tulee sittenkin kisoihin kertoimella 8,60. Juhani Tamminen tulee tarvitsemaan Raimo Helmisen neroutta alkulohko-otteluiden aikana vähintään neljästi kertoimella 7,50. Suomella tulee olemaan pakkovoiton paikka heti toisessa ottelussa kertoimella 4,30. On turha tarpoa ilman panosta ottelusta toiseen, kun kusen voi puristaa sukkaan heti alkulohkovaiheessa. On myös turha puristella pakaroita yhteen hyökkäyspään aloituksen merkiksi, kun Jukka JukiJuki Jalosen infernaalinen vitutus on mahdollista kasvattaa heti ensimmäisestä pyllymyräkästä alkaen sellaisiin lukemiin, että poikkeuksellisen vihreää adrenaliiniä tähän asti erittäneet kivekset surkastuvat Batistini-housuissa olemattoman kokoisiksi rusinoiksi.
Odotan henkilökohtaisella tasolla Juha-Matti-Kari-Pekka Aaltoselta, Ville Peltoselta, Mikael Granlundilta sekä Janne Lahdelta suuren suurta panosta joukkueen eteen. Koivu-Ruutu -akseli on itsestäänselvyys, mutta muidenkin sirklausihmeiden on nostettava tasoaan, mikäli välieräpaikasta halutaan fantasioida. Mikäli haluatte panostaa maailmanmestaruuteen, iskekää kiinni Betsafen ilmaiseksi lahjoittamaan Kanadan kertoimeen 3,50. Jos taas haluatte survoa päähänne Antero Mertarannan paljon parjaamat punaviinilasit ja työntää panostusta Suomen maailmanmestaruuskertoimeen 13, odottakaa ensin Ville Leinon sekä Kimmo Timosen kohtalon sinetöitymistä ja pureskelkaa kerroin palasiksi vasta tämän jälkeen. Ennen viimeistä nielaisua voitte vielä palata 1. huhtikuuta raapustamaani ennustukseen jääkiekon MM-kisojen lopputulemasta.
Siirtykäämme lopuksi vielä hetkeksi Mestareiden liigan giganttiseen maailmaan. Todellinen mestarien taisto käydään vasta huomenna, joten tänään on aika lämmitellä Schaisse 04:n ja ManU:n välisen tasapelimittelön muodossa. Fergusonin miehistö on kokeneita kehäkettuja täynnä, ja on selvää, että miehistö tyytyy nappaamaan Interin ja Valencian pudottaneelta yllätysryhmältä vain tasapelin ensimmäisestä osaottelusta. Old Traffordilla voidaan sitten laskea mato ulos housuista ja kurittaa nahkahousupoikia oikein kunnolla. Entäpä sitten Real Madridin ja Barcelonan välinen kolmas maailmansota? Monet jalkapallokeisarit väittävät, että Real Madrid on cup-voittonsa myötä niskan päällä kaksintaistelussa, mutta asia tai närhen munat eivät missään nimessä ole näin. Barcelona tulee etenemään otteluparista jatkoon tasokkaamman joukkuepelaamisensa ansiosta. Ensimmäinen kohtaaminen on X2-kamaa, joten tiedätte varmasti miten roposet kannattaa huomenna iskeä.
Näin tällä kertaa. Odottavan aika on pitkä, mutta odotuksen kestää, kun tietää Teemu Selänteen jatkavan vielä yhden kauden ajan. Annan kertoimen 1,01 sille, että Teme jatkaa vielä yhden kauden ajan, mutta Halosen Tarja ei. Tiedetään, tiedetään… Tarja ei saa enää jatkaa, mutta saako Teemu? Saahan Sirpa, saahan?


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.