Tästä se käynnistyy!

Tervetuloa seuraamaan mun elämää blogin muodossa.

Olen Niina Kuhta, 38-vuotias yrittäjänainen Helsingistä ja Miss Plus Size 2018. Olen myös saanut olla mukana erilaisissa TV-ohjelmissa.

Tavallaan elän koko ajan unelma elämääni. Pyrin joka päivä elämään hyvää ja nautinnollista elämää. Olen oppinut että onni on loppujen lopuksi niin pienistä jutuista kiinni. Tällä hetkellä käyn läpi isoja muutoksia kuten korona aikana yrittäminen, joka on samaan aikaan niin antoisaa ja raastavaa. Ostin myös asunnon jota remppaan innokkaasti.

Avaan teille ovet remonttipölyn keskelle. Remontti aloitettiin pari päivää sitten ja etenee vauhdilla. Remonttityöt kasvaa kasvamistaan. Koko ajan tulee uutta remontoitavaa. Itse sisustan ja suunnittelen huoneita mutta työt toteuttaa aina alan ammattilaiset. Mulla ei ole niin hyviä kädentaitoja että pensseli pysyisi kädessä.

Mun blogi ottaa kantaa aina asioihin minun maailmankuvani kautta.

Tervetuloa mun elämään!

Ig @niinakuhta

View this post on Instagram

Niinatar täyttää tällä viikolla 15 vuotta 😍😍🥰🥰 Niin mun pienestä kouluprojektista kasvoi miljoona yritys 😍 Never stop dreaming 💪👊! Never stop developing! Never stop the hard work! 👊 23 -vuotiaana perustin yritykseni. Mikään ei ole tullut ilmaiseksi. Monet oppirahat on maksettu. Toisin kun moni ajattelee niin yrittäjän kivikkoinen tie ei käy helpommaksi. Varsinkaan alati muuttuvassa maailmassa missä pitää olla koko ajan hereillä. 50-100 tunnin työviikot eivät hellitä. Vastuut ja velvoitteet painaa täysillä korona aikanakin vaikka kassaan ei tulisi penniäkään rahaa. Tämä on hyvä kaikkien aina muistaa. Suomessa on silti ihan hyvä yrittää. Eniten on ihanaa työllistää upeita, ahkeria ihmisiä jotka tulevat töihin joka päivä hymy kasvoillaan ja innostuneena työstään. ❤️ Meidän työ on yllättävän raskasta fyysisestikin ja haastavaa mutta niin ihanaa ja antoisaa. Haluan kiittää kaikkia Niinattaressa 15 vuoden aikana työskenneiltä, harjoittelijoita, asiakkaita, tsemppareita, suosittelijoita, yhteistyökumppaneita, kollegoja, suunnittelijoita, postimiehiä, tavarantoimittajia. Kiitos kaikkia tuotantoyhtiöitä jotka olette kuvanneet ohjelmanne kohtauksia Niinattaresta. Kiitos Say yes to the dress Suomi ❤️ Toteutitte elämäntyöni kaikille nähtäväksi TV-ohjelman muotoon ❤️ Moni suuri unelmani on jo toteutunut elämäntyöni myötä ❤️You rock!!! 👊❤️ Nöyrä kiitos 15 vuodesta ❤️ At your service Niina Kuhta 🙏 and Team Niinatar Ps. Kun korona kammotus hellittää niin sit juhlitaan! Niina style! Pienesti ja vaatimattomasti.. 👀😅 #niinatar #elämäntapa #elämäntyö #entrepreuner #businesswoman #businessowner #bridalstore #niinatar #hääpuku #iltapuku #ilovemyjob #teamniinatar #thebestteamever #hardwork #hääkauppa #niinatar15years #thankyou #love #sayyestothedresssuomi #kiitos

A post shared by Niina Kuhta (@niinakuhta) on


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...