Tampaten Tampaan ja kohti koillista!

Termosta kaikille täältä USAn itärannikolta. Niin oudolta kuin se tuntuukin niin Atlanttin ensimmäiset laineet on taidettu bongata, ajo-osuus matkasta lähenee siis väistämättä loppuaan.  Tällä hetkellä majailemme aivan Richmondin edustalla, Virginian osavaltiossa. Huomenna edetään tämän maan pääkaupunkiin Washingtoniin josta jatketaan ylihuomenna Philadelfian kautta New York Cityyn. Ennen sitä vielä muutama sana New Orleanssin jälkeisen kohmelon siivittämästä aurinkoisesta Tampa Bayn vierailusta.
Tampa Bay sijaitsi rapiat tuhat kilometriä NoLasta länteen, tietä mitattuna, ja tämä edellytti yhden yön välipysäkkiä Panama City Beachilla. Paikalle päästyämme päätimme hyödyntää ruuhkaisen perhelomakohteen viihdetarjontaa elokuvateatterin ja jättisuurien kokisten muodossa, kiitos New Orleans!
Seuraava päivä alkoikin jo huomattavasti mukavammin ja toiset puoli kiloa kilometrejä puoteltiin loppuruuhkaa lukuunottamatta oikein mukavasti, Whole Foodin kautta viinillä ja tuoreella luomulla varustettuna uusien biisi-ideoiden kimppuun!
Ensimmäisenä aamuna suunnattiin sinne minne Tampassa ja Floridassa yleensä suunnataan, eli rannalle. Pienoisten etsintöjen jälkeen löydettiin ranta yllättävän läheltä Bayn länsipuolelta, olimme jo nimittäin suuntaamassa naapuri kaupunki St. Petersburgin puolelle 30 kilsan päähän, siellä on ne The Rannat. Aurinko paahtoi, merivesi oli todella lämmintä ja tämä albiino paloi komiasti. Siitä on selvitty…
Samana iltana:
Motellilla näytti olevan baari jossa bilispöytä ja harrastettavan halpaa alkoholia, pelit päättyi minun hyväksi 8-0 ja Anssia ”harmitti”. Aamulla harmitti molempia.
Seuraava päivä ei ollut rantoisa, mutta kylläkin antoisa. Roskaruokaa nuttuun, viiniä huppuun ja bilispöydän kimppuun, pelit päättyi jälleen mulle, tosin vain 6-4. Tämän jälkeen tsekattiin upouuden toimintasarjan Falling Skiesin kahden tunnin pilottijakso(aika jees) ja pienten torkkujen jälkeen otettiin taas mittaa musiikista.
Eilinen ja tämä päivä on ollut ajamista, ensin 550 kilometriä ja tänään 720 kilsaa, välipysäkki oli Georgian Savannah Inn, kiva mesta. Välipysäkkiin kuului peiton alla makaamista(tehdään nyt varmuudeksi selväksi että kuitenkin eri sängyissä) ja paikallisen komediakanavan TBSn tapitusta, revippä siitä huumoria.
Perille kuitenkin on tänäänkin päästy, nyt keskimantereen metsäpalojen savua silmissä TBS auki ja kroppa pötkölle.
Öitä!
”Where ya guys from, I hear you have an accent.” -Everyone


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.