Aika hullulta kuulostaa, että minun elämässäni tämäkin asia on ollut julkista. Kuvasin nimittäin synnytykseni televisioon Discovery+ kanavalla nähtävään Gossip Moms-sarjaan.

Aloitin ohjelman kuvaukset kun olin viimeisillään raskaana, joten oli tiedossa, että syntymä tullaan jollain tapaa näkemään televisiossa. Päätin kuitenkin olla rohkea ja halusin kuvata ihan lapseni syntymän ja ne fiilikset kokonaan kameralle.

Sairaalaan mentäessä kivut oli niin kovat, että päädyin valitsemaan epiduraalin. Siinä tilanteessa ajattelin, että mitä vaan kunhan se kipu hellittäisi. Sen jälkeen tuntui, kun olisin päässyt taivaaseen ja tuota odottelua ja pelkkää pötköttelyä kesti muutaman tunnin jolloin en kuvannut, koska mitään ei tapahtunut.

Olen yllättynyt ja kiitollinen siitä kuinka ohjelmaa kuvattaessa minua ei kertaakaan painostettu mihinkään, että jotain pitäisi kuvata tietyllä tavalla tai olisi pakko tehdä jotain. Synnytykseltäkin toivottiin vain, että kun se alkaa niin kertoisin niitä tuntemuksia mitä se aiheuttaa ja miltä sitten tuntuu olla sen vastasyntyneen kanssa. Halusin kuitenkin ikuistaa koko homman alusta loppuun ja yllättäen kyllä kuvaaminen sairaalassa ei tuntunut raskaalta vaan se oli molemmille jännittävä kokemus.

Kaikki meni paremmin kuin hyvin ja vaikka jaksopätkiä katsellessa tuntuu, että oli aika vaikeaa niin mitään traumoja ei ole jäänyt ja haluaisin vielä kerran kokea saman uudestaan. Jos jotain tekisin toisin, niin lähtisin vieläkin herkemmin kotoa sairaalaan kinuamaan kivunlievitystä ja odottelemaan synnytystä.

Pelkäsin sairaalasta takaisin kotiin lähettämistä ja siksi viivyttelin kotona, että varmasti tuntuu ja se hiukan kostautui. Synnytys oli jo hyvin käynnistynyt ja jouduin tuskissani odottelemaan hiukan liian kauan lääkäriä antamaan puudutuksen.

Puolet elämästäni on ollut jo tähän mennessä julkista, joten tämäkin mahtui vielä sinne listalle. Ensin oli nuoruuden sekoilut, sitten mentiin naimisiin televisiossa ja  nyt on synnytetty. Mitähän seuraavaksi? Hahah.

En tekisi enää mitään typerää julkisuuden eteen, enkä ylipäänsä mitään pelkän julkisuuden takia. Tämä koko juttu ei ollut suunniteltu, mutta taas kerran niinkuin aina ennenkin, eteeni pompsahtaa juuri oikealla hetkellä jokin tällainen ainutlaatuinen tilaisuus, kuten tämä ohjelma.

Sama kävi vuonna 2020, kun päätin vihdoin suostua Olet mitä syöt-ohjelmaan. Tämän ohjelman ansioista sain upean muutoksen elämään ja terveyteen ja tulin raskaaksi. Ja tässä sitä nyt ollaan. Elämä on ihanaa<3