Selviytyjät-ohjelman tulevalla kaudella mukana olevalla laulaja Virpi Kätkällä ja hänen ex-miehellään, laulaja Tauno ”Tauski” Peltosella on kaksi lasta.

Virpi on julkaissut harvinaisen kuvasarjan ex-pariskunnan ripille päässeestä Jane-tyttärestä. Kuvasarja pitää sisällään myös otoksen, jossa Virpi poseeraa yhdessä molempien lastensa sekä ex-miehensä kanssa.

– Tuhannet kiitokset vieraille tyttäremme Janen ikimuistoisista rippijuhlista, Naantalissa lastensa kanssa asuva Virpi kirjoittaa.

Virpi kertoi maaliskuussa Metropolille, että hänen on tulevaisuudessa tarkoitus siirtyä viihdealalta syrjään. Hänen haaveenaan siintää papin virka.

– Pääsen varhaiseläkkeelle noin kymmenen vuoden päästä, ja toivon, että silloin voin toimia pappina. Opiskelen tällä hetkellä avoimessa yliopistossa, mutta tarkoitukseni on pyrkiä väylän kautta yliopistoon varsinaiseksi opiskelijaksi.

Virpi on ollut nuoresta asti kiinnostunut papin ammatista. Lopullisen sysäyksen uuteen ammattiin antoi kuitenkin terveysongelmat.

– Minulla on refluksitauti. Lisäksi mahani limakalvot ovat surkastuneet kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi. Ääneni ei toimi ilman refluksilääkkeitä. Mahani kunnon vuoksi lääkkeet ovat kuitenkin riski, ja niitä voi syödä vain pätkittäin. Haluan kuitenkin vielä kesällä keikkailla ja siksi olenkin päättänyt ottaa lisääntyneen mahasyövän riskin, ja syödä lääkkeitä kesän ajan.

Lue myös:

Seiska: Virpi Kätkällä leikkaus edessä? ”Kaikki röörit olivat aivan kuivuneet”

Seiska: Sanna Kiisken paino putosi 20 kiloa – avautuu laihdutusleikkauksestaan: ”Toiveeni ovat ylittyneet”