Big Brother -kilpailija julkaisi sosiaalisessa mediassa epäasiallisen videon, jonka oli kuvannut finaalilähetyksen yhteydessä ohjelman juontajasta Janni Hussista. Sosiaalisessa mediassa julkaistulla videolla tosi-tv-kilpailija kuvasi salaa Jannia laulaen samalla: ”Mitä mä tekisin sulle? Mitä mä tekisin sulle? Tekisin kaiken sulle”.

Janni on kommentoinut nyt Instagram-tilillään epäasiallista videota.

– Hei ihanat! Oon saanut huolestuneita viestejä liittyen minusta levinneeseen asiattomaan videoon. Asiaan puututtiin nopeasti ja se käsiteltiin. Mulla on kaikki hyvin ja no hard feelings, mutta en missään nimessä hyväksy tällaista käytöstä. Se ei ole ok, Janni kirjoitti tililleen.

Big Brother -kilpailu päättyi sunnuntaina 49-vuotiaan Reeon voittoon.

Janni toimi ensimmäistä kertaa ohjelman juontajana yhdessä Sami Kurosen ja Anni Hautalan kanssa. Ohjelman kuvaukset kestivät kolme kuukautta.

– Tää on ollu upee kokemus päästä osaks yhtä maailman suurinta tv-tuotantoa. Kamerat pyörähti käyntiin syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna ja ne on kuvannu tauotta tähän iltaan saakka, Janni kirjoittaa.

– Oon varmasti oppinut tv:n tekemisestä enemmän tänä syksynä ku koskaan aiemmin. Päässyt tekemään monta suoraa lähetystä joka viikko, hän jatkaa.

Lue myös:

BB-talosta pudonnut Sofia riensi välittömästi tapaamaan julkkisystäviään – paljastaa saaneensa traumoja ohjelmasta!

Big Brother -talon asukkaat kävivät tiukan seksikeskustelun – Sofian näkemykset hämmästyttävät: ”Vihaan kortsuja”