Suomen suosituimpiin radio-ohjelmiin lukeutuva Aamulypsy yllätti viime viikolla yleisönsä, kun juontaja Jaajo Linnonmaa ilmoitti jättäytyvänsä pois ohjelmasta.

Nyt Radio Suomipop kertoo Aamulypsyn kokevan pian suuren uudistumisen. Tammikuun alusta lähtien ohjelmaa alkavat juontamaan Juuso Mäkilähde, Tinni Wikström, Hovimuusikko Ilkka sekä vanhat tutut Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.

Radio Suomipopin tiedotteen mukaan Aamulypsy jatkaa nykyisessä kokoonpanossaan torstaihin 22.12. saakka, jolloin Jaajo Linnonmaa vetää viimeisen lähetyksensä. Uusi kokoonpano valtaa studion maanantaista 9.1. alkaen.

– Ei käy kiistäminen etteikö uusi pesti vähän jännittäisi, mutta jännitystä lieventää se, että olen kuluneen vuoden aikana päässyt jo hyvin kosketuksiin Aamylypsyn kuuntelijoiden, eli Lypsäjien kanssa. Sain heiltä jo alkuvuodesta tosi kivan vastaanoton, kun tuurasin Jaajoa, Juuso Mäkilähde kommentoi tiedotteessa.

– Jaajoa emme pysty korvaamaan, mutta sitä emme yritäkään. Meillä on myös niin sanotusti kaikki munat samassa korissa, nimittäin käsittääkseni näin monen juontajan kombolla ei vielä kertaakaan aikaisemmin ole aamuohjelmaa tehty. Tulevien vuosien aikana tällä jengillä tullaan varmasti näkemään vielä monia vauhdikkaita käänteitä. Työnantajalta toivon pitkää pinnaa ja pitkää siimaa, Juuso jatkaa.

Myös Janni Hussi odottaa innolla tulevaa.

– Tällä porukalla on yhdessä mahtava kemia, jonka toivomme välittyvän myös kuulijoille. Ollaan innolla suunniteltu jo ens vuodelle monia erilaisia tempauksia, ja uskon että saadaan rakennettua vanhan ja tutun lisäksi jotain uutta. Ollut hienoa päästä oppimaan Jaajolta, suvereenilta radiomestarilta, 2,5 vuoden ajan radion tekemisestä, Janni iloitsee.

Lue myös:

Jaajo Linnonmaa jättää supersuositun Aamulypsyn – ”Tämä hieno matka päättyy näin”

Apu: Janni Hussi sai murskapalautetta radiolähetyksistään – avautuu yleisön rajuista ennakkoluuloista: ”En ollutkaan joku bimbo”