Menestynyt mediapersoona ja entinen fitness-tähti Janni Hussi aloitti syksyllä 2020 Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajana. Hussi valittiin sijaistamaan Anni Hautalaa, joka jäi äitiyslomalle.

Työpesti oli Hussille unelmien täyttymys, mutta pian selvisi ettei ohjelman yleisö ollut yhtä innoissaan asiasta. Hussi kertoo Apu-lehden tuoreessa haastattelussa hänen vastaanottamansa palautteen olleen aluksi murskaavaa.

– Monet laittoivat viestiä, että olivat ihan kauhuissaan siitä, että mä tulin Annin tilalle, Hussi kuvailee Apu-lehdelle.

– Sitten he sanoivat, että olivat kuunnelleet ohjelmaa ja muuttaneet mielensä. Mä en ollutkaan joku bimbo, vaan heitin hauskaa läppää, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Haastattelussa Hussi muistelee, kuinka haaveili pitkään radiojuontajan työstä. Vuonna 2019 hän päätti, että asialle olisi tehtävä jotain. Hussi otti yhteyttä äänikirja-, podcast- ja radiopalvelu Suplan johtajiin ja kertoi, että haluaisi mielellään kokeilla äänityötä.

– Ajattelin, että oma podcast voisi olla ensi askel. Palaverin lopuksi sanoin vähän arastellen, että totta kai myös radio kiinnostaa. Että jos teillä on sairastapauksia tai jotakin, niin tosi mielelläni tulen vaikka tuuraamaan.

Muutaman viikon päästä Hussille tarjottiinkin Suomipopilla omaa ohjelmapaikkaa viikonlopuissa.

– Se tuntui ihan epätodelliselta, hän muistelee.

Hussin ensimmäinen lähetys 11. tammikuuta kului jännittäessä, sillä talossa ei viikonloppuna ollut ketään, joka olisi voinut opastaa häntä teknisten laitteiden käytössä. Vaikka Hussi teoriassa tiesikin mitä piti tehdä, joutui hän pyytämään äitiään vahvistamaan viestillä, kuuluiko hänen äänensä.

– Kyllä se kuuluu, oli äiti vastannut Hussille.

Lähde: Apu

Lue myös:

Janni Hussi sai yllättävän puhelun – ryhtyi tuumasta toimeen ja suoritti rallitutkinnon: ”Nyt on aivot muusia”

Naimisiin menevä Joel Harkimo juhli polttareita ulkomailla: ”Oon ihan ällikällä päähän lyöty tästä kaikesta”