Drag-artisti Aarni Mikkola on viimeisen vuoden aikana kokenut paljon. Ensin hän voitti Suurin pudottaja -kilpailun, ja sen jälkeen hän lensi Karibialle Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin.

Molemmissa ohjelmissa Mikkola on esiintynyt vähäpukeisena koko Suomen edessä. Suurimmassa pudottajassa Mikkola myös punnittiin useita kertoja telkkarissa. Miltä tuntuu laittaa itsensä tällä tavalla arvostelun kohteeksi?

– Totta kai se jännitti aluksi, kun lähdin mukaan Suurimpaan pudottajaan. Mutta aika pian sen unohti, että lopputuloksen tulee näkemään koko kansa. Meillä oli sen verran hyvä kuvaustiimi, että pystyin olemaan täysin rennosti, Mikkola kertoo Metropolille Fressin tapahtumassa.

– Ympäriltä ei tullut minkäänlaisia paineita, hän täsmentää.

Suurimman pudottajan tuoma elämäntapamuutos on ollut merkittävä asia Mikkolalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

– Olin suunnitellut muutosta jo pitkään, joten elämäntaparemontti tuli hyvin luontaisesti minulta. Oli mahtavaa saada tarjottimella kaikki mahdolliset opit, mitä tällaiseen muutokseen tarvitsee. Olen kokemuksesta hyvin kiitollinen, Mikkola iloitsee.

Elämäntapamuutos on jäänyt pysyväksi osaksi Mikkolan arkea.

– Kun lähdetään elämäntapamuutokseen, se on jokapäiväinen valinta ottaa sen asenteen, että elät uutta elämää ja elät terveellisempää elämää, Mikkola kuvailee.

– Tavoitteena oli löytää liikunnan ilo, ja sen minä toden totta löysin, hän hymyilee.

Lue myös:

IL: Aarni Mikkola vastaa saamaansa kritiikkiin – ”Kun kuningatar laitetaan viidakkoon…”

Sanna Pikkarainen laukoi mielipiteensä Selviytyjistä pudonneesta Aarni Mikkolasta – ”Rajansa kaikella”