Merkittävän muodonmuutoksen hiljattain tehnyt Adele, 32, julkaisi Instagram-tilillään itsestään bikinikuvan, joka on herättänyt voimakkaita tunteita laulajatähden seuraajissa.

Kuvassa Adele on pukeutunut karnevaaliteeman mukaisesti, ja hänen hiuksensa on kiedottu afrikkalaisesta kulttuurista tutuille bantu-nutturoille.

– Iloinen siitä, mikä olisi ollut Notting Hill -karnevaalissa rakkaassa Lontoossani, Adele kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Notting Hill Carneval on monipäiväinen karnevaali, jossa on perinteisesti juhlittu karibialaisia perinteitä ja kulttuuria alueelta 1940-luvulla muuttaneen väestön kunniaksi.

Adelen postaama kuva on kerännyt runsaasti kritiikkiä, sillä monen mielestä artistin asu on halventava mustien kulttuuria kohtaan.

– Tämä on rasistista, eräs käyttäjä kommentoi.

– Vaaleaihoisten ei tulisi koskaan pitää bantu-nutturoita missään yhteydessä. Piste. Jos et ole jamaikalainen tai afrikkalainen, minua ei kiinnosta mielipiteesi paskaakaan, koska et tiedä asiasta mitään. Ei tämä ole niin vaikeaa ymmärtää, summaa toinen.

Osa Adelen faneista kuitenkin myös puolustaa idoliaan.

– Olen musta amerikkalainen, enkä ole millään tavalla loukkaantunut. On kyse festivaaleista! Meillä on niin paljon oikeita ongelmia. Tämä ei ole yksi niistä.

– On hämmentävää huomata, kuinka ihmiset eivät tiedä, mitä kulttuurinen omiminen on. Paneutukaa asioihin, ennen kuin käytätte näitä termejä näin huolimattomasti. On eri asia, että joku ei halua teidän pitävän hiustyyliänne kuin se, että joku arvostaa sitä.

Lue myös: Tässä on Adelen hurjan muodonmuutoksen salaisuus: ”Olen itse vastuussa onnestani”