Näyttelijä Bruce Willisin, 67, läheiset julkaisivat torstaina (31.4) sometileillään tiedotteen, jossa kertoivat Brucen lopettavan näyttelemisen. Syynä on Brucella todettu afasia, joka vaikeuttaa muun muassa kommunikointia.

Nyt Brucen Scout-tytär on julkaissut Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan isänsä kanssa sekä koskettavat kiitoksensa kaikesta perheen saamasta palautteesta ja tuesta. Scout kuvailee kulunutta vuorokautta epätodelliseksi.

– Jaoimme jotain niin persoonallista, enkä tiennyt miten se otetaan vastaan. Otat aina hypyn tuntemattomaan, kun kerrot haavoittuvuudesta, Scout kirjoittaa.

Hän myöntää, toivoneensa rakkautta ja myötätuntoa mutta yllättyi positiivisesti perheen saamasta palautteesta.

– En ikinä osannut kuvitellakaan sitä rakkauden syvyyttä ja laajuutta, jota saimme eilen vastaanottaa perheenä.

– Saimme uskomattoman määrän rakkautta, energiaa ja rukouksia, joita isukilleni on lähetetty. Tunnen nöyryyttä, joka saa silmäni kostumaan kirjoittaessani tätä. Olen niin kiitollinen kaikesta rakkaudesta ja siitä, miten paljon isäni teille merkitsee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Brucen sairastamalla afasialla tarkoitetaan puheen ymmärtämisen ja tuottamisen vaikeaa häiriötä joka johtuu toisen aivopuoliskon toimintahäiriöstä. Afasian syinä voivat olla muun muassa aivoinfarkti, aivoverenvuoto, erilaiset aivovammat, dementia ja etenevät aivosairaudet.

Lue myös:

Bruce Willis lopettaa näyttelemisen vakavan sairauden takia – perheeltä koskettava päivitys: ”Tämä on haastavaa aikaa”

Tältä näyttää Bruce Willisin tytär Tallulah nykyään – kärsii ruumiinkuvan häiriöstä!