Uusimmat kuvat Bruce Willisin ja Demi Mooren nuorimmasta tyttärestä Tallulahista ovat keränneet paljon huomiota. Tallulah kärsii dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä ja näyttää silminnähden laihalta kuvissa, jotka on otettu hänen kotinsa edustalla viime viikolla.

Kuva: AOP
Kuva: AOP

Tallulah on avautunut taistelustaan dysmorfista häiriötä vastaan ja jakanut neuvoja muille asian kanssa kamppaileville. Hän kertoi aiemmin Instagramissa rankaisseensa itseään muun muassa siitä, että muistuttaa enemmän isäänsä kuin äitiään.

– Surkuttelin samankaltaisuutta koska uskoin, että maskuliiniset kasvonpiirteeni olivat syy rakkaudettomuuteeni, mikä ei ole totta!

– Olen arvokas ja kelvollinen missä tahansa elämäni vaiheessa riippumatta koostani tai kampauksestani.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tallulahilla on perheensä lisäksi tukena myös ohjaaja Dillon Buss, 32, jonka kanssa hän kihlautui toukokuun alussa.

Dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä kärsivä henkilö on vakuuttunut oman ulkonäkönsä epämuotoisuudesta, viallisuudesta tai rumuudesta. Häiriöstä kärsivää henkilöä vaivaa jokin normaali tai vain lievästi poikkeava kehonosa, kuten nenä tai korvat.

Ruumiinkuvan häiriö alkaa yleensä murrosiässä tai nuorella aikuisiällä. Usein oirekuva kestää vaihtelevalla voimakkuudella jopa vuosia.

Lue myös:

Henna Kalinainen koki itsensä pitkään onnettomaksi – yksi asia muutti elämän radikaalisti!

Diili-voittaja Sointu Borgista tuntuu vaikealta olla roolimalli – ”Haluan edelleen pystyä menemään lähipuistoon ja vetää kunnon kännit”