Radiojuontaja ja yrittäjä Aki Linnanahde kertoo omalla Instagram-tilillään kiusallisesta tilanteesta, johon hän tällä viikolla joutui.

Linnanahde teki ajatuksissaan erään hyvin inhimillisen virheen, minkä seurauksena hänen tiistai-iltansa sai odottamattoman käänteen.

Mies luuli, että hänellä olisi ollut työhön liittyvä illallinen. Asian oikea laita selvisi vasta ravintolassa.

– Menin muina miehinä sisään, tervehdin kolmen naisen pöytäseuruetta iloisesti ja tiedustelin, oletteko yrityksestä X. Eivät olleet. No, en ole minäkään, sanoin kohteliaasti ja toivotin mukavaa iltaa, Linnanahde kirjoittaa julkaisussaan.

– Kun sopivan näköistä porukkaa ei näyttänyt pöydissä istuvan, aloin selvitellä kuka mahdollisesti on tehnyt pöytävarauksen. Ystävällinen henkilökunta pyrkii auttamaan, mutta ei löytynyt listasta oikeaa yritystä tai henkilöä. Outoa. Mieleen hiipii, olisinko mahdollisesti voinut itse sekoilla paikan tai ajan kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Linnanahde päätti sukeltaa syvälle sähköpostien maailmaan.

– Tarkempi sähköpostin skannaus osoitti, että paikka oli oikea, samoin kellonaika. Päivämäärässäkin oli monta asiaa ihan oikein. Vain kuukausi meni väärin. Olin kuukauden etuajassa, hän täräyttää.

– Eipä siinä, nähdään kuukauden päästä sanoin henkilökunnalle ja melkein ehdin juosta raitiovaunuun. Se oli sellainen tiistai.

Linnanahteen julkaisu on herättänyt runsaasti hilpeyttä miehen seuraajissa.

– Onneksi olit etuajassa etkä kuukauden myöhässä, eräs seuraaja huomauttaa.

– Ajoissa oleminen ei ole pahe! toinen komppaa.

– Mut kiva et on nyt jotain mitä odottaa, iloitsee kolmas.

Lue myös:

Aki Linnanahteen ulkonäköä arvosteltiin härskisti – lataa suoran vastauksen omasta ”lepotilastaan”: ”Vaikka koolla ei ole väliä…”

Aki Linnanahteen yhdennäköisyys suomalaislaulajan kanssa aiheutti hämmentävän tilanteen – ”Vähän ihmettelin…”