Toimittaja ja juontaja Aki Linnanahde kertoo omalla Instagram-tilillään saaneensa härskiä palautetta omasta ulkonäöstään.

– ”Aki Linnanahde on hieno toimittaja mutta näyttää ihan penikseltä”. Tämän mahtavan palautteen sain erään podcastini jakson jälkeen, Linnanahde kirjoittaa Instagramissa.

Linnanahde ei kuitenkaan vaikuta pahastuneen rajusta kommentoinnista. Hän kertoo pilke silmäkulmassa olevansa otettu siitä, että häntä kutsutaan ”hienoksi toimittajaksi”.

– Palaute on kyllä muuten osuva, mutta en mä nyt tiedä miten hieno olen. Sen verran kuitenkin lämmitti mieltä, että taidan laittaa työhuoneeseeni huoneentauluksi. Koen kaikesta viihdehutusta huolimatta olevani lopulta nimenomaan toimittaja. Jos pitäisi kiteyttää ammatillinen identiteettini, niin siinä se olisi, mitään muuta työroolia väheksymättä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ulkonäkö ei koskaan ole ollut Linnanahteelle erityisen merkittävä asia. Silti hänen mielestään on harmi, että sosiaalisessa mediassa keskitytään niin paljon ihmisten loukkaamiseen ulkoisten ominaisuuksien perusteella.

– Tää sosialistinen media on täynnä jengiä, jotka kommentoivat muiden ulkonäköä. Usein tarkoitus on loukata, mikä on tietenkin väärin, hän toteaa.

– Oon aina sanonut, että jos tulee oikein paha olo, niin mä oon kyllä sellainen hyvä turvallinen kohde johon voi omaa angstia purkaa. En oo koskaan mennyt ulkonäkö edellä, ymmärrät varmaan miksi.

Kirjoituksensa loppuun Linnanahde heittää osuvan vitsin omasta ”lepotilastaan”.

– Ulkoisista asioista kiinnostuneille vielä tiedoksi, että vaikka koolla ei kuulemma ole väliä, niin mä oon näin lepotilassakin 186cm, vaikka konstithan ne on mitkä pelaa, eikä isot mun… silmät, toimittaja lohkaisee.

Lue myös:

Aki Linnanahteen yhdennäköisyys suomalaislaulajan kanssa aiheutti hämmentävän tilanteen – ”Vähän ihmettelin…”

Roope Salminen teki radikaalin elämänmuutoksen seksuaalirikostuomionsa jälkeen – avautuu prosessistaan Aki Linnanahteen podcastissa