Hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään koskettavan kirjoituksen, jonka hän omistaa taaperoikäiselle Donna-tyttärelleen. Kirjoituksensa viereen Manninen on lisännyt kuvan, jossa hän poseeraa Donnan kanssa.

Postauksessaan Manninen nostaa esille haastavan maailmantilanteen. Mannisen mielestä negatiivisissa tunteissa vellomisen sijaan olisi järkevämpää keskittyä hyviin asioihin elämässä. Hän painottaa vahvasti rakkauden kantavaa voimaa.

– Sinä ihan pieni rakas ihminen. ”Donna, älä viitti olla niin ihana” – niin iskä joka päivä toteaa ja on pienelle turvana, Manninen aloittaa kirjoituksensa.

– Nyt kun maailma melskaa ja huutaa ympärillämme, antakaa huutaa maailmalla se kovin hätä on, ei meillä. Luo hyvää energiaa ympärillesi ja ole vahva, rakasta perhettäsi sekä lähimmäistäsi sinulle annetulla rakkaudella, käytä sitä vain se toimii nyt, hän jatkaa.

Julkaisunsa yhteyteen on Manninen lisännyt tekstinparren, joka häntä puhuttelee juuri nyt.

– Tässä sinulle sana ja voimaa ystäväni. ”Minä lähetän teidät kuin lampaat susien keskelle. Olkaa siis viisaita kuin käärmeet ja viattomia kuin kyyhkyset.”

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Mannisen julkaisu on kerännyt runsaasti tykkäyksiä ja kommentteja. Monet miehen seuraajat hehkuttavat Mannisen tekstiä.

– Rakkaat, Mannisen vaimo Rita Niemi-Manninen hehkuttaa sydänemojien kera.

– Melkein joka aamu, aamukahvi ja Donnan bongaus instasta. Ei voi paremmin alkaa, eräs seuraaja ylistää.

– Usko, toivo, rakkaus…suurin niistä on rakkaus. Ja tämän päivän maailmaan muistutus; rakkaudessa ei ole pelkoa, toinen muotoilee.

– Kiitos Aki, kiittää kolmas.

Lue myös:

Aki Manninen avautuu suhteensa ensihetkistä Rita Niemen kanssa – sai pakit kolme kertaa: ”Polku on ollut haastava”

Aki Manninen selitteli yöllistä riitaa vaimonsa kanssa – ”Vaimo päästelee kaiken näköisiä sammakoita kiukun hetkellä”