Yrittäjäpariskunta Rita ja Aki Manninen nousivat otsikoihin, kun Rita kertoi Instagramissa pariskunnan riidelleen rajusti. Rita tulistui, kun Aki ei noudattanut parin sopimusta heidän tyttärensä kasvatukseen liittyen.

Nyt Aki julkaisi Instagram-tilillään avoimen tilityksen ja kehui myös vaimoaan.

– On se parisuhde vaan parasta kaikkine kipuineen ja ongelmineen. Ei mikään parisuhde ole ongelmaton, mutta miten me vajavaiset ihmiset sitten ne ongelmat käsittelemme, se kertoo aina lopputuloksen, miten niistä selvitään, Aki aloittaa kirjoituksensa.

– Vaimo on nollasta sataan alle sekunnissa tyyppiä, mutta toki leppyy yhtä nopeasti. Itselläni leppyminen kestää kyllä huomattavasti kauemmin, ehkä siksi koska jos jotain sanon niin tarkoitan sitä. Olen varmaan se vanha jäärä ja vaimo taas päästelee kaikennäköisiä sammakoita siinä kiukun hetkellä.

Akin mielestä hänen ja Ritan parisuhteessa on hienointa, että he näkevät yhteisen tulevaisuuden myös ongelmien ja riitojen keskellä.

– Kyllä ne tähtihetket aika vähissä tässä arkisessa puurtamisessa on, mutta hyvä niin, sillä tuntuuhan ne sitten paremmilta, kun niitä on ja tulee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Akin mielestä anteeksipyyntö on yhtä tärkeää kuin anteeksianto. Hän myöntää olevansa Ritan kanssa monessa samanlainen, mutta myös riittävän erilainen.

– Rita, kanssasi arki on loppujen lopuksi sitä mikä tekee tämän varhaiskeski-iän kynnyksellä olevan ”nuorenmiehen” onnelliseksi, olet parasta mitä elämässäni on, sekä mahtava äiti tyttärellemme.

– Teimme tästä normaalista asiasta monille samaistuttavaa ja rohkaisemme teitä jokaista, että me kaikki olemme vain vajavaisia ihmisiä. ”Kuraperseitä” niin kuin Aki sanoisi. Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon.

Lue myös:

Rita ja Aki Mannisella raju riita keskellä yötä – ”Olin jo ottamassa avioeroa”

Aki Manninen puolustaa julkisesti kohun keskelle joutunutta Päivi Räsästä – ”Hyvyys voittaa täällä pimeässä yhteiskunnassa”