Selviytyjät Suomi -ohjelman lauantain jaksossa heimot ovat selviytyneet viikon ja Vaanien leirissä hyvinvointivalmentaja Aki Manninen alkaa haikailla kotiin vaimonsa Rita Niemi-Mannisen ja perheensä luo.

Leiriläiset heräilevät pohjoisen auringonpaisteessa ja toivottelevat huomenia toisilleen, kun Manninen alkaa pohtia koti-ikäväänsä.

– On tää aika eräretkeilyä tää homma. Kyllä siä kotona olis parempi, Manninen voivottelee ja hieroo silmiään.

– Eikä ois, toteaa miehen vieressä heräilevä rokkari Archie Cruz.

– Mieti. Heräilisit ihanien tissien vierestä. Pehmeet tissit siinä, Manninen kuvailee ja muotoilee käsillään olemattomia rintoja edessään.

– Vaimo tois aamusta kaffen pöytään siinä ja koira nuolis vähän naamaa ja toivottais hyvää huomenta, Manninen jatkaa haikeana.

Kuva: Nelonen

Selviytyjät Suomi kuvattiin Ruotsin Haaparantaan kuuluvassa saaristossa kesällä 2020. Kauden ensimmäisenä kilpailijoista tippui Oskari Katajisto ja tämän jälkeen kisan jätti Johanna Pakonen sairastuttuaan pahoin.

Kilpailu kestää kokonaisuudessaan 33 vuorokautta, joten edessä on vielä monia kylmiä öitä ja haastavia tehtäviä. Lauantaisessa jaksossa kotimatkalle lähtee jälleen yksi kisaajista.

Selviytyjät Suomi lauantaisin 20 Nelosella ja Ruudussa.

Lue myös:

Selviytyjät-tähti Archie Cruz sekoili suorassa lähetyksessä – näytti paljasta pyllyä ja haukkui entisen bändikaverinsa!

Kristian Heiskari avoimena Selviytyjät-tuotannon mahdollistamista kondomeista: ”Itselläni ei käynyt edes mielessä n***iminen”