Selviytyjät-tähti Archie Cruz sekoili suorassa lähetyksessä – näytti paljasta pyllyä ja haukkui entisen bändikaverinsa!

Srelviytyjät-tähti Arttu Kuosmanen alias Archie Cruz teki yhteisen livelähetyksen YouTubeen BB-voittaja Kristian Heiskarin kanssa. Puoli tuntia kestäneen lähetyksen aikana Archie näytti paljasta pyllyään ja haukkui muun muassa Santa Cruz -yhtyeen entisen kitaristin ja haastoi tämän tappeluun.

Archien esiintyminen on herättänyt runsaasti kritiikkiä lukuisilla keskustelupalstoilla.

– Archie uhosi pillujutuilla, kertoi olevansa maailman paras kitaristi ja kovempi bändi kuin AC/DC. Haukkui entisen bändikaverinsa läskiksi ja haastoi sen tappeluun, näytti paljasti persettä lähikuvassa, yksi kirjoittaa.

– Vaikka oon kaikkea tosta Archiesta kuullut niin mä en voi vaan käsittää, että on oikeesti noin paha. Ihan järkyttävää settiä, toinen kirjoittaa.

– En oo saanu Archiesta todellakaan hyvää kubaa, mut ajattelin, että annetaanpa nyt yksi mahdollisuus ja katsotaan millainen on tuolla. Siis ei luoja vaikka hänestä kaikkea kuullutkin niin en ois ikinä uskonut miten ylimielinen ja ilkeä voi olla, kolmas kirjoittaa.

– Sääli kun Krisullahan olis jopa ollut keskustelunaiheita ja vaikutti ihan tosissaan pitävän tota, mutta toinen vaan haukkuu muita ja ylistää itseään. Ei oikeasti saanut yhtään mistään asiallista sanottavaa, neljäs kirjoittaa.

Livelähetys on poistettu Kristian Heiskarin YouTube-kanavalta maanantaiaamuna.

Lue myös:

Archie Cruz avoimena viime keväisestä erokohustaan Radio Rockilla: ”Annoin ehkä demonien ottaa liian ison vallan itsestäni”

Sami Kuronen kertoi haaveistaan soittaa rumpuja isoilla lavoilla – Archie Cruzilta yllättävä lupaus


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.